Bemet International brengt totaalautomatisering naar de TIV

Door: Bemet International  07-08-2012
Trefwoorden: CAD/CAM

    

Van 4 tot en met 6 september vindt in Evenementenhal Hardenberg weer de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) plaats. Net als voorgaande jaren is Bemet International ook nu weer van de partij. Dit jaar komt deze internationale softwareleverancier uit Veenendaal met o.a. nieuwe versies van de CAD/CAM-pakketten TopSolid en Delcam, maar ook met verbeterde versies van het eigen ERP-pakket Plan-de-CAMpagne en het gereedschapbeheersysteem APM+.

METAVAK gelijktijdig met TIV

Dit jaar heeft Beursorganisatie Evenementenhal besloten om METAVAK 2012 gelijktijdig met de TIV te laten plaatsvinden. Hierdoor ontstaat er een compleet aanbod van bedrijven en organisaties uit de industrie. Voor deze gehele technische industrie biedt Bemet efficiënte CAD/CAM, ERP en APM oplossingen.

Totaalautomatiseerder

Bezoekers van de TIV treffen op de stand van Bemet International softwareoplossingen voor de totale automatisering van maakbedrijven. Bemet is in Nederland de enige en officiële leverancier van de CAD/CAM-pakketten TopSolid, Delcam en GOelan. Daarnaast levert Bemet het eigen ERP-pakket Plan-de-CAMpagne en APM-software voor werkplaatsautomatisering.

Meer informatie

Meer informatie over Bemet International en/of zijn producten en diensten kan worden verkregen tijdens de aankomende TIV in Evenementenhal Hardenberg. Bemet is van 4 tot en met 6 september te vinden op stand nr. 250.

Trefwoorden: CAD/CAM

Ander nieuws en updates van Bemet International

Inzicht in bedrijfsprestaties met online managementtool van Bemet International thumbnail
17-07-2014

Inzicht in bedrijfsprestaties met online managementtool

Met de online managementtool Management Cockpit van Bemet International krijgt de manager op eenvoudige wijze inzicht in de prestaties van zijn bedrijf of afdeling. Waar en wanneer hij maar wilt.


Informatieve en ontspannen Delcam gebruikersdag van Bemet International thumbnail
28-09-2012

Informatieve en ontspannen Delcam gebruikersdag

Verslag van een informatieve en ontspannen 10e editie van de Delcam gebruikersdag. 


14-09-2012

Nieuwe functionaliteiten in PowerMILL 2013

De 2013-versie van PowerMILL bevat twee revolutionaire functionaliteiten, te weten: het unieke Delcam Machine DNA en de nieuwe ruwfreesstrategie Vortex.


12-09-2012

10e editie TopSolid gebruikersdag

Donderdag 30 augustus jl. vond de 10e editie van de TopSolid en GOelan gebruikersdag plaats. Meer dan 70 deelnemers lieten zich op een ontspannende wijze informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen de softwarepakketten.