Bemet International in Veenendaal verhuist naar groter pand

Bemet International in Veenendaal verhuist naar groter pand van Bemet International

Door: Bemet International  17-07-2009

Bemet International is al 20 jaar een begrip in de maakindustrie. Begonnen als leverancier van CAD/CAM-software, is Bemet uitgegroeid tot een leverancier met een breed scala aan klantgerichte softwareoplossingen, zoals ERP en CAD/CAM, voor productmakende bedrijven. Door uitbreiding van bedrijfsactiviteiten en door het groeiende aantal klanten is de personeelsomvang van Bemet de laatste jaren aanzienlijk toegenomen.

Centrale ligging
De reden voor Bemet om te verhuizen naar een ander pand is omdat het bedrijf uit zijn jasje is gegroeid. Anton van Zeijst, een van de directeuren van Bemet, licht het toe: "We hebben steeds meer medewerkers in dienst, waardoor ons huidige onderkomen te klein is geworden. Verhuizen is gewoon een must om onze bedrijfsactiviteiten goed te kunnen blijven uitvoeren." Bij hun zoektocht naar een nieuw kantoorpand stond voorop dat ze zich zouden oriënteren op een locatie in Veenendaal. "Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Gezien de centrale ligging bleef Veenendaal voor ons de ideale vestigingsplaats voor Bemet," vertelt Anton van Zeijst, "Tegenover ons huidige pand stond een kantoorpand leeg, waar we wel oren naar hadden. Ondanks dat het pand grondig moest worden opgeknapt, voldeed het geheel aan onze gestelde voorwaarden en wensen."

Seminar- en cursusruimten
Het nieuwe pand van Bemet heeft een grote verbouwing ondergaan, waarbij alle kantoorruimten zijn opgeknapt en zijn voorzien van airconditioning. Dit pand biedt aanzienlijk meer kantoorruimte en parkeergelegenheid. Naast de demonstratie- en cursusruimten beschikt het nieuwe onderkomen van Bemet over een seminarruimte om relaties te ontvangen voor seminars, workshops en andere samenkomsten.

Gewijzigd huisnummer
Bemet verhuist naar de overkant van de weg. Hierdoor verandert alleen het huisnummer van Fokkerstraat 32 in Fokkerstraat 31. Alle overige contactgegevens blijven hetzelfde. Meer informatie over de verhuizing of over het productaanbod van Bemet International is te verkrijgen via www.bemet.nl of tel. 0318 – 49 58 58.