Delcam gebruikersdag in teken van nieuwe versie PowerMILL

Delcam gebruikersdag in teken van nieuwe versie PowerMILL van Bemet International

Door: Bemet International  21-10-2008

"Nu we een tijdje werken met PowerMILL van Delcam, zijn we ervan overtuigd dat onze eerste indruk juist was. Wij zijn onder de indruk van alle mogelijkheden van dit CAD/CAM-pakket.", aldus Richard Adams, werkvoorbereider bij gereedschapmakerij Gelre Rijn Tools in Heteren en gebruiker van PowerMILL. Richard is aanwezig op de Delcam gebruikersdag bij Bemet International in Veenendaal om zijn kennis van het pakket te vergroten.

Ervaringen delen
Begin oktober was de jaarlijkse Delcam gebruikersdag bij Bemet International in Veenendaal. Voor gebruikers van PowerMILL betekent deze gebruikersdag een dag vol bruikbare tips en waardevolle informatie over de nieuwe versie, maar tevens een goede gelegenheid om ervaringen te delen met collega-bedrijven. Dat laatste geldt ook voor Richard Adams van Gelre Rijn Tools: "Ervaringen van andere PowerMILL gebruikers waren tijdens onze selectieronde al van groot belang. Hun enthousiasme over het pakket en hun tevredenheid over de ondersteuning, waren voor ons redenen om te kiezen voor PowerMILL. Ook nu we werken met het pakket vind ik de Delcam gebruikersdag een ideaal moment om bij te praten met andere gebruikers van PowerMILL."

Workshop
De deelnemers krijgen allereerst alle in-and-outs van PowerMILL 9 (CAM) en PowerSHAPE 8 (CAD) te zien. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag in PowerMILL 9. Tijdens de workshop ontdekken ze een legio aan handige functionaliteiten in de nieuwe versie. Zo is Richard Adams onder de indruk van de freesmogelijkheden van het pakket: "PowerMILL biedt ons de tools die we nodig hebben om onze nieuwe Hermle C40 U 5-assige freesmachine aan te sturen."

Nieuw in PowerMILL 9
PowerMILL 9 biedt een totaaloplossing voor complexe machinebewerkingen. Centraal in de nieuwe versie staan de totaal vernieuwde 2D strategieën, de wireframe modeller, de verbeterde 3- en 5-assige strategieën en de herziene user interface. Al deze verbeteringen zorgen voor het verminderen van menselijke fouten, eenvoudiger programmeren en nog netter en sneller produceren van producten.