Geslaagde Bemet Motordag

Door: Bemet International  09-07-2008

"Mooie routes, een ongedwongen sfeer, zonnig weer en een goed verzorgde lunch." De deelnemers van de Bemet Motordag zijn enthousiast aan het einde van de motordag. Ze kijken terug op een geslaagde dag en vertrekken met de woorden: "De Bemet Motordag is zeker voor herhaling vatbaar, dus tot volgend jaar".

Bemet International uit Veenendaal – leverancier van CAD/CAM-software en het ERP-pakket Plan-de-CAMpagne – organiseert voor het tweede jaar op rij een motordag. Deze motordag is speciaal voor zijn klanten. Het idee van een motordag is ontstaan, doordat Bemet veel motorrijdende klanten heeft, die met cursus- en gebruikersdagen vaak op de motor naar Bemet komen rijden.

Het idee is goed ontvangen bij de motorfanaten. Mede dankzij een stukje meer bekendheid en de enthousiaste verhalen over de vorige motordag ligt de opkomst dit jaar aanzienlijk hoger dan vorig jaar. Op de eerste zaterdag van juli staan bijna 30 motoren te pronken voor het pand van Bemet. Er staan deze dag twee routes op het programma. 's Ochtends rijdt de groep motoren richting Posbank bij Arnhem en 's middags maken ze een tocht over de Veluwe.

Andere activiteiten van Bemet
Naast de motordag organiseert Bemet gebruikersdagen, cursussen en workshops en neemt het deel aan beurzen. Komend najaar staan onder andere de gebruikersdagen van Plan-de-CAMpagne, Delcam en ArtCAM en beursdeelname aan de TIV en Efficiënt Verspanen op de agenda. Details van alle activiteiten zijn te lezen op de website van Bemet www.bemet.nl.

Met het toenemende animo en de enthousiaste reacties lijkt de Bemet Motordag een traditie te worden. Aan het einde van de motordag nemen veel deelnemers afscheid met de belofte "Tot volgend jaar!".