MEER onder één dak open dagen: ontmoetingsplaats voor verspaners - 17 - 20 maart 2009 in Veenendaal

MEER onder één dak open dagen: ontmoetingsplaats voor verspaners - 17 - 20 maart 2009 in Veenendaal van Bemet International

Door: Bemet International  03-02-2009

Voor de tweede keer op rij worden in Veenendaal de MEER onder één dak open dagen georganiseerd. Op deze open dagen kunnen verspaners terecht voor advies van specialisten van Adcos, Bemet International, Gelderblom, Gibas Numeriek, Mazak en STODT over het optimaliseren van hun productieproces. De MEER onder één dak open dagen vinden plaats van 17 – 20 maart 2009 bij Bemet International in Veenendaal.

Ontmoetingsplaats voor verspaners
Deze dagen zijn een vervolg op de MEER onder één dak open dagen, die twee jaar geleden op dezelfde locatie en met dezelfde groep deelnemers zijn gehouden. De MEER onder één dak open dagen zijn bij uitstek interessant voor medewerkers van maakbedrijven. Op één locatie kunnen zij zich laten adviseren door specialisten van zes vooraanstaande leveranciers – Adcos, Bemet International, Gelderblom, Gibas Numeriek, Mazak en STODT – over de optimalisatie van hun productieproces, zoals:

- Het bereik van een hoger spilrendement met high-tech machines
- CAD/CAM-oplossingen voor complexe producten
- Mogelijkheden van (bij)scholing van vakmensen
- De concrete realisering en begeleiding van verbeterprojecten
- De inzet van ERP-software voor meer inzicht in het bedrijf

Dakar Rally wagen
Om efficiënt te produceren hebben verspaningsbedrijven optimaal materieel, actuele kennis en doorzettingsvermogen nodig. Deze kernbegrippen zijn ook noodzakelijk om succesvol te zijn in bijvoorbeeld de onlangs verreden Dakar Rally. Bezoekers krijgen tijdens hun bezoek aan de MEER onder één dak open dagen de kans om een kijkje te nemen in een heuse Dakar Rally wagen. Tegelijkertijd kunnen ze met de specialisten van de deelnemende leveranciers bijpraten over mogelijke verbeterpunten van hun productieprocessen.

High-tech mini laptop
Omdat de MEER onder één dak open dagen met name door vakmensen met een technische achtergrond worden bezocht, verloot de organisatie een technisch gadget onder de bezoekers. Wanneer de bezoekers hun komst vooraf aankondigen, maken zij kans op een high-tech mini laptop.

Meer informatie
De MEER onder één dak open dagen vinden plaats bij Bemet International in Veenendaal van 17 – 20 maart 2009. Tussen 10.00 – 20.00 uur (vrijdag tot 19.00 uur) is iedereen van harte welkom om langs te komen bij deze open dagen. Meer informatie over de MEER onder één dak open dagen en de routebeschrijving is te vinden op www.meerondereendak.nl.