MEER onder één dak open dagen: Serieus evenement in de verspaningsmarkt

MEER onder één dak open dagen: Serieus evenement in de verspaningsmarkt van Bemet International

Door: Bemet International  30-03-2009

Vier dagen lang schitterde een grote Dakar Rally Truck voor het pand van Bemet International B.V. tijdens de MEER onder één dak open dagen. Met zijn grote omvang trok de truck veel aandacht. Zo konden bezoekers van deze open dagen op afstand al zien waar ze moesten zijn. De open dagen stonden dit jaar in het teken van het optimaliseren van het productieproces.

Van 17 – 20 maart jl. vonden de MEER onder één dak open dagen plaats in Veenendaal. Deze open dagen zijn binnen enkele jaren uitgegroeid tot een waardig evenement in de verspaningsbranche. "Sinds een aantal jaar organiseren wij elke twee jaar – het jaar waarin er geen TechniShow wordt gehouden – de open dagen. De laatste twee jaar hebben we de open dagen georganiseerd samen met Adcos, Gelderblom, Gibas Numeriek, Mazak en STODT," vertelt Jakob Hendriks, marketingmanager bij Bemet.

Breed gamma
Met deze samenwerking bieden ze bezoekers een breed gamma aan producten aan. "De meerwaarde van de MEER onder één dak open dagen is de aanwezigheid van verschillende disciplines op één locatie. Tijdens de open dagen konden de bezoekers op één plek spreken met aanbieders van high-tech machines, CAD/CAM en ERP software, industriële automatisering, begeleiding van verbeterprojecten en (bij)scholingsmogelijkheden," aldus Hendriks.

Gerichte bezoekers
De organisatie kijkt met tevredenheid terug op de MEER onder één dak open dagen. "De open dagen zijn redelijk goed bezocht – zeker gezien de economische omstandigheden – en er zijn nieuwe en interessante contacten gelegd," vertelt Jakob Hendriks. Volgens hem kwamen veel bezoekers doelgericht naar de open dagen. Zoekende naar een nieuwe machine of oriënterende op nieuwe software of bijscholing, wilden deze bezoekers graag spreken met één of enkele leveranciers. Ze maakten dan direct van de gelegenheid gebruik om ook bij de andere aanwezige leveranciers langs te gaan.

Prijswinnaars
Alle bezoekers maakten bovendien tijdens de verloting nog kans op prijzen. Bart Zijlmans van Holmatro uit Raamsdonksveer was een van de gelukkige winnaars: "Samen met een collega ging ik naar de MEER onder één dak open dagen om nieuwe ontwikkelingen te zien en te horen en bij te praten met bekende relaties. Ik vind het extra leuk dat ik de mini-laptop heb gewonnen."
Martin Dijkhof, eigenaar van Dijkhof Autorestauraties in Achterveld, won een digitale camera. Tijdens de Metavak in Hardenberg kregen beide heren hun prijs uitgereikt in de stand van Bemet en Gelderblom.

Informatie aanvragen
Meer informatie over het thema 'optimalisatie van het productieproces' van de MEER onder één dak open dagen is aan te vragen via www.meerondereendak.nl.