Met 1 druk op de knop inzicht in het bedrijfsproces

Met 1 druk op de knop inzicht in het bedrijfsproces van Bemet International

Door: Bemet International  29-09-2008

Productiebedrijven hebben inzicht in het bedrijfsproces nodig om de productiviteit van de organisatie te verbeteren. Hoe krijgen ze met 1 druk op de knop dat inzicht? Het antwoord op deze vraag staat centraal tijdens een seminar, dat Bemet International uit Veenendaal organiseert op dinsdag 28 oktober 2008 van 15:00 tot 19:00 uur.

Bedrijven werken steeds professioneler en zien een ERP-pakket als een belangrijk middel om het productieproces te stroomlijnen. Ze voegen gegevens toe aan het ERP-systeem om er ook weer informatie uit te kunnen halen. Vaak is dan de vraag: hoe kan er waardevolle informatie uit een ERP-systeem worden gehaald? Het antwoord op deze vraag staat centraal tijdens het seminar.

Tijdens dit seminar leren de deelnemers hoe ze managementrapporten kunnen maken op basis van informatie, dat is ingevoerd in een ERP-systeem. Uitgangspunt daarbij is het ERP-pakket Plan-de-CAMpagne en het managementrapportagesysteem Management Cockpit. Met 1 druk op de knop kunnen overzichten worden gemaakt met waardevolle informatie over onder andere resultaten, omzetontwikkelingen, onderhanden werk, kwaliteit en levertijden.

Aanmelden
Het is de tweede keer dat Bemet dit jaar het seminar organiseert. Bij het vorige seminar bleek dat er veel interesse is in dit onderwerp. Vandaar dat het seminar wordt herhaald. Iedereen die beter inzicht wil krijgen in het bedrijfsproces, kan zich inschrijven voor dit gratis seminar op de website van Bemet (www.bemet.nl).