Plastisock Capuchon Shirt

Plastisock Capuchon Shirt van Blijblij.com

Door: Blijblij.com  14-03-2011
Trefwoorden: Webshop, Online Bestellen, Webwinkel

Dit prachtige, vrolijke capuchonshirt van het Zweedse kinderkleding merk Plastisock is net binnen bij Blijblij.com en nu al erg populair! Uitgevoerd in de kleuren violet en turquoise met een bijzondere print, waarin enkele woorden te vinden zijn (bijv. "peace"). Het shirt is gemaakt van 95% katoen en 5% elastane, waardoor het comfortabel en soepel draagt en mooi in model blijft!

Over het merk:
Plastisock uit Zweden is een geweldig leuk merk vol kleur, grappige patroontjes en mooie materialen. Ontwerpers Malin Jarbo en Emily Willman hebben het merk in 2005 opgezet met het idee om te zorgen dat er meer leuke en kleurrijke kleding voor kinderen op de markt komt. Inspiratie voor de prints en kleuren van de Plastisock kleertjes komt bij de kinderen zelf vandaan: hoe ze spelen en hoe ze leren. Plastisock wil kinderen aanmoedigen om zichzelf te uiten. Zoals ze het zelf zeggen: we maken kleren voor kleine mensen met een grote persoonlijkheid! De kleertjes van Plastisock dragen het Oekotex 100 certificaat, wat betekent dat ze geproduceerd zijn zonder giftige stoffen. Dit betekent: gezonde kleding voor de kinderen, betere werkomstandigheden tijdens het productieproces en minder chemisch afval! Bij Blijblij.com zijn we helemaal weg van de mooie prints en prachtige kwaliteit van de Plastisock kleertjes en we hopen dat jij het met ons eens bent!

Trefwoorden: Blij, Blijblij, Blijblij.com, Duurzaam, Online Bestellen, Scandinavië, Scandinavisch, Scandinavisch Design, Shirts, Verantwoord, Vrolijk, Webshop, Webwinkel, Zweden, Zweeds,