Snoozy jurkje wit met fuchsia vogels

Snoozy jurkje wit met fuchsia vogels van Blijblij.com

Door: Blijblij.com  14-03-2011
Trefwoorden: Webshop, Online Bestellen, Webwinkel

 Van het Zweedse merk Snoozy komt dit luchtige witte zomerjurkje van 100% katoen met fuchsia print van vogeltjes en bloemetjes. Onderaan is het afgezet met een fuchsia sierrand. Het jurkje heeft verder twee fuchsia zakjes op het voorpand. Ben je al verliefd? Wij van Blijblij.com wel! Wat een superlief jurkje! Eventueel leuk te combineren met het fuchsia basic shirt van Snoozy (ook verkrijgbaar bij Blijblij.com!), voor de iets minder warme zomerdagen.

Over het merk:
Het merk Snoozy bestaat sinds 2007. Doel is om comfortabele, vrolijk gekleurde kleding op de markt te brengen, die zowel door jongens als meisjes met veel plezier gedragen kan worden. Men vindt bij Snoozy dat kleding geen belemmering moet zijn tijdens het spelen en bewegen. De felle kleuren en fantasierijke prints maken vrolijk en expressief, kinderen mogen kinderen zijn! Snoozy kleertjes zijn gemaakt van katoen en linnen van hoge kwaliteit, af en toe aangevuld met andere materialen om de draagbaarheid te vergroten. De kledingstukken zijn onderling goed te combineren. De patronen in de prints zijn geïnspireerd door diverse onderwerpen die de ontwerpers in hun leven en omgeving tegenkomen, van sprookjes tot de schoonheid van de natuur. Een aantal prints komt steeds weer terug, zowel in de zomer- als in de wintercollecties, zodat ook deze collecties onderling te combineren zijn en de kleertjes dus over een langere periode gedragen kunnen worden. Verder is er een basiscollectie met effen kleuren die mooi met de prints gecombineerd kan worden. Elk seizoen worden daarnaast nieuwe kleuren, prints en modellen aan de collectie toegevoegd. En ook niet onbelangrijk: Snoozy draagt zorg voor goede arbeidsomstandigheden tijdens het productieproces en zo weinig mogelijk belasting van het milieu.

Trefwoorden: Blij, Blijblij, Blijblij.com, Fair Trade, Jurkjes, Kinderkleding, Kinderkleding Online, Kleding en accessoires, Kleurrijk, Online Bestellen, Prints, Rokjes, Scandinavië, Scandinavisch, Scandinavisch Design, Verantwoord, Vrolijk, Webshop, Webwinkel, Zweden, Zweeds,