De sanitaire accessoires van Wagner Ewar

De sanitaire accessoires van Wagner Ewar van Citroen-Air BV

Door: Citroen-Air BV  30-10-2007
Trefwoorden: Toilet, Projectinrichting, Afvalbakken

De sanitaire accessoires van Wagner Ewar
Strakke lijnen, subtiele designs, functionaliteit die verborgen gaat achter tastbare schoonheid. Hoe mooi kan een gebruiksvriendelijke en hygiënische lijn sanitaire accessoires zijn? Citroen Air laat het u graag zien met de nieuwe lijn sanitaire accessoires van Wagner Ewar. Een compléte lijn, van zeep- en handdoekdispensers tot kranen, grepen en afvalbakken. Hoogwaardig en duurzaam, passend in het hogere segment. Uitgevoerd in strak RVS, dat bepalend is voor de bijzondere look & feel van Wagner Ewar. Het design is strak, basic en tijdloos – gekenmerkt door stoere eenvoud. Overigens levert Citroen Air de producten ook met een witte coating.
Opvallend populair zijn de inbouwunits. Hierbij is alleen een deel van de bedieningszijde zichtbaar voor de gebruiker. De unit kunt u verder subtiel integreren in de wand. Wagner Ewar heeft verder doeltreffende combinatie-units ontwikkeld. Hierbij zijn een zeep- en/of handdoekdispenser én/of een afvalbak gecombineerd in één console. Deze is naar keuze verkrijgbaar als inbouwunit.
Wilt u meer weten? Surf meteen naar www.wagner-ewar.nl.

 

Wat voor innovatie geldt, geldt ook in de natuur. Een unieke omgeving verdient een unieke (en flexibele) oplossing.

Zo ontwikkelt zich ook ons assortiment voordurend. In een harmonisch samenspel van design en functionaliteit.

Welkom in de wereld van Wagner EWAR. Vraag onze complete brochure aan.

Ons omvangrijke assortiment omvat bijna 150 producten,

Onze producten zijn allemaal uit edelstaal vervaardigd. Materiaal dat garant staat voor zowel duurzaamheid en functionaliteit als zuivere esthetica.

Afgeronde hoeken, gladde oppervlakten en het ontbreken van onnodig uitstekende delen waarborgen een maximale hygiëne. Daarbij kunnen onze producten makkelijk en snel worden schoongemaakt, bijgevuld of leeggemaakt worden.

Het door toegepaste chroomnikkelstaal heeft de aangename eigenschap om licht en kleuren van de omgeving op te nemen en te weerspiegelen.

Op deze manier ontstaat er een harmonieuze eenheid tussen de accessoires en de ruimte waarin ze geplaatst worden.

De nieuwe lijn sanitaire accessoires van Wagner Ewar is een verrijking. Een complete lijn, van alle denkbare dispensers tot kranen, grepen en afvalbakken. Eindelijk een design dat níet in elk gebouw

De zorg die u aan de esthetische details van gebouwen besteedt, ziet u terug in de sanitaire ruimte. Dat is een kwestie van architectuur. Het typeert de manier waarop we bij Citroen Air graag met u meedenken.

Daarom sturen we u graag kosteloos de complete documentatiemap toe. In deze map vindt u alle afbeeldingen en productspecificaties. U kunt deze aanvragen door te bellen, te mailen.

CitroenAir B.V.

Postbus 413

3900 AK Veenendaal

Telefoon 0318-592930

Fax 0318-592943

info@wagner-ewar.nl

www.wagner-ewar.nl


Trefwoorden: Afvalbakken, Badkameraccessoires, Handdoekdispensers, Inbouw Dispensers, Projectinrichting, Rvs Sanitair, Sanitaire Ruimten, Toilet, Toilet Accessoires, Toiletrolhouders, Wagner-ewar, Zeepdispensers,