Franke Aqua zelfsluitende kranen

Franke Aqua zelfsluitende kranen van Citroen-Air BV

Door: Citroen-Air BV  29-02-2008
Trefwoorden: Kranen, Aqua, Aqualine

Technische perfectie voor maximale waterbesparing, veiligheid, comfort, en uitermate geschikt tegen vandalisme en ondeskundig gebruik.

Armaturen worden in steeds hogere mate waterbesparend. comfortabel en intelligent. Zij gaan automatisch hydraulisch dicht of worden electronisch gestuurd zonder te hoeven aangeraakt en dragen bij aan de bescherming van uw gezondheid. Dankzij een speciale kraantechniek kunnen de armaturen meerdere miljoenen malen worden gebruikt.

Moderne architectuur voor sanitaire voorzieningen betekend vandaag de dag niet alleen het realiseren van een nieuwe stijl, maar ook het waarborgen van functionaliteit. Zo veel verschillend smaken zijn, zo verschillend zijn de eisen dit gesteld worden aan de vormgeving van sanitaire kranen. Met twee designlijnen van de nieuwe generatie zelfsluitende kranen AQUALINE en AQUAMIX kan men een verantwoorde keuze maken tussen klasieke en moderne vormgeving. De Classic-lijn en Style-lijn staan garant voor passende sanitaire oplossingen.

Minder verbruik met ABS
Met het antiblokkersysteem (ABS) stopt de waterstroom automatisch na een ingestelde looptijd. Ook wannneer de bedieningsknop permanent ingedrukt blijft. Continu lopende kranen behoren daarmee tot het verleden.Trefwoorden: Aqua, Aqualine, Aquamix, Kranen, Waterbesparende Kranen, Zelfsluitend, Zelfsluitende Kranen,