FRANKE INTRODUCEERT RVS SANITAIRACCESSOIRES MET EEN SPECIALE AFWERKING TEGEN VINGERAFDRUKKEN

FRANKE INTRODUCEERT RVS SANITAIRACCESSOIRES MET EEN SPECIALE AFWERKING TEGEN VINGERAFDRUKKEN van Citroen-Air BV

Door: Citroen-Air BV  16-05-2007
Trefwoorden: Rvs, Toiletaccessoires, Xinox

Uit onderzoek naar openbare was- en toiletruimtes heeft Franke geleerd dat veel producten niet goed zijn afgestemd op het functioneren van de mens in zijn omgeving. Daarom heeft Franke een productgroep ontwikkeld die in perfecte harmonie is met schoonheid, design, vandaalbestendigheid maar vooral op het functioneren van de mens hierin. De naam van deze serie is “Xinox”.
Op de ISH beurs in Frankfurt werd Franke met Xinox onderscheiden met een Award innovatie prijs: Design Plus.

Alle producten uit de serie Xinox hebben een InoxPlus afwerking. Deze afwerking heeft een dichte structuur waarop water en vuil minder kans hebben zich te hechten. Hetzelfde geldt voor vingerafdrukken. Het water loopt samen met het vuil in een parelvorm naar beneden. Het hoogwaardige RVS blijft hierdoor zijn glanzende uiterlijk en exclusieve karakter behouden ook bij zeer intensief gebruik. Het onderhoud is hierdoor minder en eenvoudiger geworden.
Het Xinox programma is compleet en alle accessoires zijn afzonderlijke designelementen voor de sanitaire ruimte. De meeste accessoires zijn dus afdruk- en vandaalbestendig.

Het Zwitserse designer- en architectenduo Berger & Stahl is in samenwerking met Franke verantwoordelijk voor het design.

Franke geeft een garantie van 5 jaar op de omkasting van deze vandaalbestendige producten.
Materiaal: Roestvaststaal (RVS) AISI304 (chroomnikkelstaal CNS 18/10) Materiaaldikte: 2 mm.

Informatie bij:

CitroenAir BV
Tel. 0318-592930
[email protected]
www.citroenair.nl


 

Trefwoorden: Rvs, Toiletaccessoires, Xinox