RVS Sanitair

RVS Sanitair van Citroen-Air BV

Door: Citroen-Air BV  10-07-2007
Trefwoorden: Toilet, Inrichting, Wc

Een frisse en verzorgde toiletruimte is van grote invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Het laat zien dat u zorg en aandacht besteedt aan optimale hygine. Om dit op peil te houden stelt u terecht hoge eisen aan de kwaliteit en efficiency van de hygineproducten in uw toiletruimte.

Zo compleet als uw sanitaire ruimte moet zijn, zo compleet zijn de toiletaccessoires die CitroenAir levert. Van handendrogers en uiteenlopende dispensers tot zeepbakjes, luchtverfrissers en luiertafels. Hoogwaardige, vandalismebestendige producten van merken die garant staan voor design. Zo leveren we de complete lijnen van Santral, Mediclinics, dline, Geesa, ingo-man, Franke, Wings en Bobrick. CitroenAir levert rechtstreeks aan de professionele eindgebruiker. Van horeca tot bedrijfsleven en van onderwijs tot zorg. U kunt op deze website al onze producten bekijken en meteen bestellen.

Trefwoorden: Afvalbakken, Badkameraccessoires, Geesa, Inrichting, Rvs Sanitair, Santral, Toilet, Toiletaccessoires, Tork, Wc, Zeepdispensers