Santral Toiletaccessoires

Santral Toiletaccessoires van Citroen-Air BV

Door: Citroen-Air BV  23-05-2007
Trefwoorden: Rvs, Toiletaccessoires, Santral

Haalt u de laatste tien of twintig toiletten die u zag voor de geest. Welke kleuraccenten zag u? Inderdaad, SanTral by CitroenAir opent nieuwe wegen.

Toiletruimte, accessoires en kleuraccenten. Een toiletruimte kan alleen maar ideaal aansluiten op de totale uitstraling van het gebouw als de accessoires speciaal voor u aangepast worden. Dat is het unieke van SanTral by CitroenAir. Wij houden rekening met uw wensen en omstandigheden die van invloed zijn op de vormgeving, uitvoering en indeling van de toiletruimte.

Met de RVS accessoires in kleur creëert u opvallende toiletruimten. Ook qua prijs. De basis is RVS, dus sterk en duurzaam, maar dan uitgevoerd met een coating ter bescherming tegen vingerafdrukken of in elke gewenste kleurstelling. Verrassend dankzij subtiel of juist overdadig kleurgebruik. Opgeluisterd met details in zachte tinten of accessoires met een nadrukkelijke uitstraling. Hoogglans of mat. Altijd een goede uitstraling dankzij de antivingerafdruk coating (nieuw!) of gekleurd RVS.

SanTral by CitroenAir.
- Hoogwaardige accessoires, aangepast aan uw wensen.
- Praktische producten en universeel navulbaar.
- Functionele levensduur van minimaal 5-7 jaar.
- Geborsteld RVS voorzien van antivingerafdruk coating.
- Of uitgevoerd in elke gewenste kleurstelling.
- Producten worden vakkundig op locatie geïnstalleerd.


Trefwoorden: Projectinrichting Sanitair, Rvs, Sanitaire Accessoires, Santral, Toiletaccessoires,