Nieuwe media, Webdesign, Apps, SEO

Door: Corn Media  25-01-2012
Trefwoorden: Media, Online Media, Webdesign

Wat Corn Media maakt? Alles wat online bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen. Nieuwe media is helemaal ‘ons ding’. Daag ons gerust uit met jouw ambities.

Webdesign

Je wilt jouw imago, huisstijl of identiteit bewaken. Maar je doelgroep moet zich in jouw aanbod kunnen herkennen. Corn Media werkt met bijzondere webdesigners die een gezonde discussie met de programmeur niet uit de weg gaan. Zij maken de beste ontwerpen waar stijl en functionaliteit de boventoon voeren. Ook als je website alleen een opfrisbeurt nodig heeft, lappen zij je digitale visitekaartje weer op.

Webdevelopment

Webdevelopment is het programmeren van al het moois dat onze websdesigners aan onze ‘IT-meister’ aanleveren. Hier draait dan ook alles om ’Pünktlichkeit’ en kritisch zijn aan de voorkant. Hoe eerder we alle wensen, eisen en struikelblokken in kaart hebben, hoe beter het resultaat. Een auto rolt toch ook niet uit de fabriek zonder dat de knappe koppen eerst 101 vragen op de ontwerper hebben afgevuurd.

Mobiele sites

Mobiel internetgebruik haalt het internetten vanaf de PC in! Wij adviseren bij het maken van een website, hier meteen een mobiele variant voor te ontwikkelen. Eentje die snel laadt en extreem functioneel is.

Viral campagnes

Wil je het websitebezoek een flinke boost geven op een manier die helemaal van nu is? Vergeet dan die mailings en flyers in de bus. Wij helpen je aan een viral campagne, waardoor er pas echt goed digitaal over je geroddeld zal worden. In positieve zin dan. Wil je het wat bescheidener aanpakken, dan is een Google Adwords campagne een prima alternatief.

CMS

Met een Content Management Systeem kun je op elk moment waar ook ter wereld meteen het laatste nieuws op je website plaatsen en delen via social media. Blogs, foto’s, filmpjes, Tweets en meer.

SEO

Je komt dat SEO ook overal tegen. Het betekent Search Engine Optimalisation. Met allerlei handige snufjes en de juiste teksten zorgen we dat je op de juiste zoekwoorden gevonden wordt in Google. Wat ons betreft mogen ze het ook ZO noemen, Zoekmachine Optimalisatie.

Mobiele Apps & Web Apps

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een app voor. Of je nu boze vogels de lucht in wilt knallen, tickets wilt boeken, flitsers wilt checken of liever op je app kijkt in plaats van naar de lucht om te beslissen of die paraplu mee moet. Simpele, grappige, handige, complexe, informatieve apps nodig? Wij maken het voor je. Geschikt voor Android, iPhone en iPad.

Domein & hosting

Domeinregistratie en webhosting hoort strak in het rijtje van ons totaalaanbod thuis. Corn Media bewaakt je domein, zorgt dat de website in de lucht blijft en geeft een seintje als de website wel erg vol wordt. En gaat er een keer iets mis, dan lossen we het snel voor je op. Alles bij één partij, dat is gewoon je gezond verstand gebruiken.

Servicecontract

Geen omkijken naar je website hebben, maar wel profiteren van de nieuwste oplossingen? Snel hulp krijgen als je wat nodig hebt of er iets mis gaat? Dan hebben we servicecontracten in verschillende smaken voor je. Onderhoud en beheer mag je bij ons uitbesteden, zodat jij je op de rest kunt concentreren.

Budget website

Het kan natuurlijk dat je even geen budget hebt voor een website die speciaal voor jouw gemaakt is. Of je vind het simpelweg minder belangrijk maar je wilt toch gevonden worden.
Dan is PopCorn websites iets voor jou…. Voor een vast laag bedrag per maand heb je je eigen website en domeinnaam. Kijk maar eens op


Trefwoorden: Content Management Systeem, Internet Design, Media, Online Media, Webdesign, Website Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie