De Ruiter Uitvaartzorg Ede Veenendaal Wageningen Arnhem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerklaan 3 , 3905 MC Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over De Ruiter Uitvaartzorg Ede Veenendaal Wageningen Arnhem

De Ruiter Uitvaartzorg in Ede, Veenendaal, Wageningen en Arnhem (regio Rijn Vallei) biedt persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding bij de verzorging van een crematie of begrafenis. Wij voeren dit bijzondere werk met hart en ziel uit en streven ernaar dat u in de dagen na een overlijden slechts met een van onze uitvaartverzorgers te maken hebt.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg waarop u recht hebt. Wij inventariseren uw wensen en besteden alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding op de dag zelf, maar ook tijdens de dagen ervoor en erna. Wij ondersteunen, denken mee, adviseren en zijn vooral betrokken. Want een uitvaart kan maar één keer uitgevoerd worden.

Afscheid nemen doe je met je hart. Dat betekent dat u persoonlijk afscheid neemt van een dierbare, op een manier die past bij de relatie die u met de overledene had. U laat zo zien wat hij of zij voor u betekende.

U doet dat op de liefste, sympathiekste en meest waardige manier, zodat de overledene het meeste tot zijn recht komt. De wensen van de overledene staan daarbij centraal. Afscheid nemen kan en mag iedereen op een eigen en persoonlijke manier doen. Hoe u ook in het leven staat, welke visie u ook heeft.

Verlies en afscheid nemen is een ingrijpend proces. Een persoonlijk afscheid, een afscheid dus dat recht doet aan zijn of haar leven, helpt bij de verwerking. Het geeft houvast voor de toekomst en markeert een nieuw begin.

Indien thuis opbaren niet de voorkeur heeft of het praktisch gezien niet tot de mogelijkheden behoort kunt u gebruik maken van het Uitvaartcentrum de Vallei in Ede of in Veenendaal. Wij bieden nabestaanden de mogelijkheid om als het ware een thuisopbaring buitenshuis te realiseren. Zowel het uitvaartcentrum Ede en het uitvaartcentrum in Veenendaal biedt grote huiselijke opbaarkamers. Naast een zit- en eethoek, is de ruimte van alle gemakken voorzien: een cd speler, een koffiehoek zodat nabestaanden net als thuis hun eigen gang kunnen gaan.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/De-Ruiter-Uitvaartzorg-Rijn-en-Vallei-1869524836605245/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Ruiter Uitvaartzorg Ede Veenendaal Wageningen Arnhem in Kerklaan 3, Veenendaal Utrecht 3905 MC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3905 MC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818462]