dekolenboer.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dynamostraat 28 B , 3903 LK Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over dekolenboer.nl

Heeft u uw huis ook graag behaaglijk warm ? Dan bent u bij deKolenboer.nl op het juiste adres, om uw kolen te kopen.

Niets kan uw huis behaaglijker verwarmen dan kolen. Kolenwarmte is de meest constante warmte die u maar krijgen kunt. Doordat kolenvuur constante warmte afgeeft heeft u geen verwarmingspieken, zoals bij een centrale verwarming wel het geval is. En dat gaat u merken in de winter. Met kolenwarmte verwarmt u uw huis echt. Bovendien zijn de kosten overzichtelijk. Zo kunt u kolen stoken, en in het stookseizoen per kachel voor 1200 liter antraciet kolen klaar zijn. Dus kolen kopen bij deKolenboer.nl

deKolenboer.nl maakt zich sterk door het leveren van de beste kolen die er te krijgen zijn op de markt, zowel wat betreft Antraciet kolen, Extraciet eierkolen, Vetkolen (smeedkolen) als ook Bruinkoolbriketten.

deKolenboer.nl wil kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. deKolenboer.nl levert aan particulieren en bedrijven. Voor zowel kleine als ook grote hoeveelheden kunt u bij deKolenboer.nl terecht om uw kolen te kopen..

Antraciet kolen
Wij betrekken onze antraciet 2, 3 en 4 kolen uit de mijn in Ibbenbüren, gelegen in het westelijke deel van Duitsland. De Black Diamond antraciet 5 kolen komen uit Groot-Brittanië. Klik hier om antraciet kolen te bestellen via de webshop.

antraciet-op-een-rijWij leveren de volgende soorten Antraciet kolen:

Antraciet 2 37/50 mm
Antraciet 3 23/37 mm
Antraciet 4 14/23 mm
Antraciet 5 8/14 mm
Extraciet eierkolen
De extraciet is een eierkool van 30 gram. Deze eierkolen zijn gemaakt van kolengruis in combinatie met bindmiddel. Klik hier om Extraciet eierkolen te bestellen via de webshop.

Vetkolen (smeedkolen)
Wij verkopen als vetkolen de Venezuelaanse Guasare dit is bewezen door gerenommeerde smederijen in Nederland de beste smeedkool die er te krijgen is. De afmeting van de kolen is 8/30 mm. Klik hier om Vetkolen te bestellen via de webshop.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeKolenboer.nl/

Categorieën: Industrial Gas

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is dekolenboer.nl in Dynamostraat 28 B, Veenendaal Utrecht 3903 LK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3903 LK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758566]