Dk Accountancy & Adviseurs BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Landjuweel 22 , 3905 PG Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Dk Accountancy & Adviseurs BV

DK Accountancy & Adviseurs is een dynamische en groeiende organisatie met 25 professionele medewerkers. Wij verlenen diensten op het gebied van accountancy, administratieve ondersteuning en salarisadministratie. Ook adviseren en begeleiden wij cliënten bij bedrijfseconomische en financiële vraagstukken en automatisering.

De Koning Accountants & Belastingadviseurs is een groeiende organisatie. Onze klantenkring is zeer gevarieerd. De drijfveer van ons kantoor is betrokkenheid bij onze cliënten. Waardevol zijn onze goede contacten met banken. Onze prijs-prestatie verhouding maakt ons tot een aantrekkelijke partner.

Een succesfactor voor bedrijven en organisaties is dat ze hun koers snel kunnen bijsturen. Deskundigheid in accountancy is daarbij cruciaal. Het gaat om overzicht van de financiën en inzicht in de diverse facetten van de bedrijfsvoering. De Koning Accountants & Belastingadviseurs zijn u graag van dienst.

Belasting is een complexe zaak. Wij halen voor u binnen de wettelijke grenzen het hoogste rendement uit de diverse belastingfaciliteiten en –regelingen. Ook bedrijfsadministratie behoort tot onze expertise. Wij adviseren u bij het inrichten van uw administratie en verwerken van de diverse informatiestromen. Onze professionele administrateurs verzorgen uw complete loonadministratie, inclusief de automatisering.

Over ons
De Koning Accountants & Belastingadviseurs is een dynamische en groeiende organisatie met 25 professionele medewerkers. Onze werkzaamheden bestaan uit dienstverlening op het terrein van de accountancy, verzorgen van diverse vormen van belastingaangiften, fiscale advisering en begeleiding, verzorgen van salarisadministraties, financiële planning en begeleiding bij automatisering.

Onze kring van cliënten is gevarieerd en omvat alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaren. Maar ook eigenaren, directeuren en aandeelhouders van non-profitinstellingen.

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dk Accountancy & Adviseurs BV in Landjuweel 22, Veenendaal Utrecht 3905 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3905 PG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722914]