workshops met kinderkralen en fimoklei en een webshop waarin alles van de workshops verkocht wordt.

Door: Doen En Hebbe  17-06-2011
Trefwoorden: Zeepkettingen Maken, aan de slag met hotfix, met fimoklei pandorakralen maken,

Ik geef workshops voor kinderen en volwassenen op een door jouw gekozen locatie.
Bij het geven van een workshop maak ik gebruik van veel verschillende soorten kinderkralen, veters, suede veters of fimoklei, al naar gelang de workshop die gekozen wordt.

Verder verkoop ik in de webshop: veel verschillende vrolijk gekleurde kinderkralen, bedels, suede veters, en verder bijna alles wat ik ook gebruik in mijn workshops.
De webshop is onstaan omdat ik tijdens een workshop vaak de vraag krijg waar men al de gebruikte materialen kan kopen.
In de webshop van Doen en Hebbe is een groot en gevarieerd aanbod van kinderkalen, bedels en van alles wat nodig is om creatief bezig te zijn.

Trefwoorden: aan de slag met hotfix, met fimoklei pandorakralen maken, webshop met kleurrijke kinderkralen, workshop armband van memory wire, met fimoklei,bedels en rocailles, workshop sleutelhanger met linten en kleurrijke kinderkralen, workshops sleutelhangers met kleurrijke kinderkralen, Zeepkettingen Maken,

Andere producten en diensten van Doen En Hebbe

18-06-2011

workshops op locatie en webshop met kleurrijke kinderkralen

voor een workshop kom ik mert al mijn spullen naar een door jouw gekozen locatie. mijn webshop is 24/7 open en bij een bestelling vanaf 15 euro geen verzendkosten. Verder heeft Doen en Hebbe een groot assortiment kinderkralen