Fysio- en Manuele Therapie Holtslag

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sportlaan 9 A , 3905 AD Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Fysio- en Manuele Therapie Holtslag

Fysio- Manueletherapie Holtslag is een moderne, innovatieve praktijk gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, diverse beweegprogramma’s en medisch fitness.
De praktijk is voor iedereen met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat en wil een belangrijke partner zijn in het gezond worden en blijven van de mens. Mensen van jong tot oud zijn in onze praktijk op de juiste plek voor een optimale zorg op maat.

We hebben een intensieve samenwerking met de andere praktijken in Veenendaal. Daarnaast hebben we veel affiniteit met (top)sporters en zijn om deze reden bedreven therapeuten binnen het Olympisch Netwerk, waarbij (top)sporters worden begeleid in hun herstel.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio- en Manuele Therapie Holtslag in Sportlaan 9 A, Veenendaal Utrecht 3905 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3905 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825443]