Hardeman Zand- en Grindhandel BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middelbuurtseweg 47 A , 3903 LB Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Hardeman Zand- en Grindhandel BV

Hardeman zand en grindhandel is een middelgroot transport bedrijf in zand, grind en transport voor derden met een ontstaansgeschiedenis die terugvoert naar 1938. Sindsdien zijn wij gegroeid in zowel grootte alsook reputatie en kunnen u als klant professionele diensten en service bieden.

Bij Hardeman zand en grindhandel geloven we dat de basis van een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen. We werken nauw samen met al onze klanten om zo een solide en professionele relatie op te bouwen. Klanten kunnen profiteren van onze opgedane kennis en vaardigheden.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hardeman Zand- en Grindhandel BV in Middelbuurtseweg 47 A, Veenendaal Utrecht 3903 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zand diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Zand per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3903 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820081]