Huisartspraktijk van Campen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidslaan 1 C , 3903 AL Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Huisartspraktijk van Campen

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.30 en 13.30 en 16.30. Voor eenvoudige vragen kunt u ook een telefonisch consult aanvragen. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De waarneming 's avonds, 's nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Gelderse Vallei samen.

De huisartsenpost is geopend iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huisartspraktijk van Campen in Nijverheidslaan 1 C, Veenendaal Utrecht 3903 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tandarts diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Tandarts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3903 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816421]