kindermode en kinderkleding webwinkel jeppeke blinkt uit in veiligheid en service

kindermode en kinderkleding webwinkel jeppeke blinkt uit in veiligheid en service van Jeppeke Fashion For Kids

Door: Jeppeke Fashion For Kids  08-09-2008

Veiligheid en optimale service zijn belangrijke elementen die een consument doet besluiten om tot aankoop in een webwinkel over te gaan. Jeppeke Kids + Teens heeft deze wetenschap goed opgepakt en heeft er werkelijk alles aan gedaan om een veilige webwinkel te bouwen. Naast het lidmaatschap van brancheorganisatie MITEX, is Jeppeke tevens aangesloten bij organisaties als thuiswinkel.org, q-shops, webshop-keurmerk en safe2shop. Deze organisaties toetsen grondig de goede bedoelingen van een webwinkel en wijzen bij twijfel het lidmaatschap af.
Sinds enige tijd heeft Jeppeke aan haar webwinkel in exclusieve kinderkleding een toevoeging gedaan om de persoonlijke gegevens van haar klanten te beveiligen. Hiertoe is het Verisign certificaat verkregen en daarmee is aangegeven dat het voor boosdoeners onmogelijk is om persoonsgevoelige informatie uit de webwinkel van Jeppeke te ontfutselen.
Om de webwinkel nog verder te beschermen heeft Jeppeke zich aangesloten bij McAfee Secure welk voorkomt dat kwaadwillende elementen zich meester kunnen maken van de website. Dagelijks wordt de webwinkel van Jeppeke nu gescreend en indien welbevonden wordt dit op de site weergegeven met het McAfee Sucere Test OK logo. Met al deze maatregelen is de webwinkel van de kindermode en kinderkleding speciaalzaak Jeppeke Kids + Teens een voor kwaadwillenden onneembare vesting. Voor de consument zal dit ongetwijfeld een veilig gevoel opleveren.