JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wageningselaan 50 , 3903 LA Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten

Zijn de ramen van uw kantoorpand vuil? Heeft u uw huis in de verkoop staan en moet deze schoon opgeleverd worden? Klop dan bij ons schoonmaakbedrijf aan. Wij van JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten staan voor u klaar. Sinds 2008 verzorgen wij het onderhoud voor kantoren, scholen en verzorgingstehuizen, maar ook particulieren.

Ons schoonmaakbedrijf wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Met ons uitgebreide dienstenpakket van ramen wassen, schoonmaakwerk, vloeronderhoud en glasrenovatie rekenen wij vele bekende organisaties tot onze opdrachtgevers, zoals BIGA, IW4, Turkesteen, VSE en Rein Veenendaal.

Wij van JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten staan graag voor u klaar; als schoonmaakbedrijf en als glazenwasser. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op! Bel 06-34 04 95 32 of mail naar [email protected]

JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten staat altijd voor u klaar.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/www.jtschoonmaak.nl/

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is JT Glazenwasserij en Schoonmaakdiensten in Wageningselaan 50, Veenendaal Utrecht 3903 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3903 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816522]