K & W Webdesign de Joomla Specialist

K & W Webdesign de Joomla Specialist van K & W Webdesign

Door: K & W Webdesign  30-03-2007

K & W Webdesign is een webdesign bedrijf dat zich geheel gespecialiseerd heeft in Joomla! open source implementaties en dienstverlening.

Het Content Management Systeem Joomla!™ is een op Open Source gebaseerd tool, waarmee snel, eenvoudig en zeer
stabiel een website kan worden onderhouden door een niet noodzakelijk technisch geschoold beheerd(st)er. Deze functionaliteit geldt, door haar goede toepasbaarheid, maar vooral door het principe van Open Source, als een van K & W Webdesign ’ favoriete en meest succesvolle producten.

Het CMS zelf is, uiteraard, gratis verkrijgbaar op het web en kent inmiddels ruim één miljoen downloads per jaar. Groter dan welk commercieel pakket dan ook, maar tevens beter in staat tot het meegroeien met zowel gebruiker als de markt.
Naast de integratie van de website binnen Joomla!™ en het op maat maken van het CMS, biedt K & W Webdesign indien gewenst ook design van de website en de Joomla!™ webwinkel aan. Het design, of ontwerp, staat garant voor een unieke plaats op internet en is een absolute must in de strijd om onderscheidend, duidelijk en informatief te kunnen zijn op het web.

De webwinkelfunctionaliteit binnen Joomla!™ is uitgebreid en voorzien van vele extra e-commerce functies, zodat voor zowel de kleine of middelgrote als de grotere online winkels de site én de shop goed bediend kunnen worden.