Bas Holst start als accountmanager bij Kender Thijssen

Bas Holst start als accountmanager bij Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  29-07-2008
Trefwoorden: Accountmanager, Personaliabericht

Veenendaal, 29 juli 2008 – Bas Holst (34) is gestart als accountmanager voor telecom binnen Kender Thijssen. Hier gaat hij zich richten op de verkoop en advisering van het totale scala aan telefonie oplossingen dat Kender Thijssen biedt, van toestellen en headsets tot aan complexe PBX en VoIP configuraties. Hiervoor was Bas ondermeer werkzaam als accountmanager bij KPN, CSS Telecom en BelCompany.

“Nadat ik mij de laatste jaren onder andere met telecom en ICT-detachering heb beziggehouden, wilde ik graag weer terug naar de techniek”, aldus Bas Holst. “Bij Kender Thijssen heb ik een plek gevonden waar het kennisniveau erg hoog is en ik de kans heb me verder te ontwikkelen tot een allround telecomspecialist.”

“Kender Thijssen streeft er naar om op alle gebieden in de ICT die wij vertegenwoordigen een hoog kennisniveau te waarborgen. Gespecialiseerd account management is daarin een onmisbaar onderdeel”, aldus Johan Muit, commercieel directeur bij Kender Thijssen. “De telecomervaring die Bas Holst meeneemt is een welkome bijdrage aan de brede kennis van het telecomteam.”
--------------------

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl  

Neem voor meer informatie contact op met:
Marcommit PR
Marianne van Barneveld
[email protected]  
035-582 27 30
Trefwoorden: Accountmanager, Personaliabericht