Daniël Pharazijn start als Manager Sourcing bij Kender Thijssen

Daniël Pharazijn start als Manager Sourcing bij Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  26-05-2008
Trefwoorden: Management, Service, Beheer

Veenendaal, 26 mei 2008 – Daniël Pharazijn (56) is gestart als Manager Sourcing bij de service organisatie van Kender Thijssen. In deze functie is hij met het serviceteam van Kender Thijssen verantwoordelijk voor het beheren van diverse kritische processen binnen een complexe klantomgeving. Daniël heeft ruime ervaring binnen de ICT en telecomsector opgedaan bij ondermeer Telfort, KPN en Vodafone.

“Kender Thijssen biedt gecompliceerde technische oplossingen aan haar klanten. Ik vind het uitdagend om bij de inrichting van deze vaak complexe processen, oog te houden voor het persoonlijke klantencontact”, aldus Daniël Pharazijn. “Ik herkende mij goed in de menselijke aanpak van Kender Thijssen. Ik vind het dan ook een uitdaging bij te kunnen dragen aan deze groeiende organisatie.”

“Kender Thijssen streeft naar continuïteit in ICT. Om continuïteit voor onze klanten ook in de toekomst te kunnen waarborgen, is het verlenen van snelle en adequate service essentieel”, aldus Harm Altena, algemeen directeur Kender Thijssen. “Door de inzet van onze service specialisten zijn we in staat aanzienlijke kostenbesparingen voor onze klanten te realiseren. Daniël levert door zijn jarenlange ervaring bij grote organisaties een belangrijke toegevoegde waarde aan het serviceteam.”

--------------------

Noot voor de redactie
Bijgesloten een hoge resolutie foto van Daniël Pharazijn, Sourcing Manager bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl  

Neem voor meer informatie contact op met:
Marcommit PR
René Voorberg
kenderthijssen@marcommit.nl  
035-582 27 30

Trefwoorden: Beheer, Management, Service