Detron investeert in Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  24-07-2008
Trefwoorden: Dienstverlening, Telecom, Overname

Veenendaal, 24 juli 2008 - Kender Thijssen en Detron hebben per 18 juli jl. een overeenkomst gesloten, waarin Kender Thijssen Nederland door Detron wordt overgenomen en daarmee lid wordt van de Detron ICT & Telecom Groep. Belangrijke ontwikkelingen in de markt zijn aanleiding geweest voor deze stap. De Telecom- en IT-wereld groeien steeds meer naar elkaar toe. De markt vraagt steeds vaker om geïntegreerde spraak/data diensten en geïntegreerde vaste en mobiele oplossingen. Er is een toenemende behoefte aan aanbieders die klanten een compleet en geïntegreerd pakket van ICT- en telecomdiensten bieden.

Kender Thijssen wil verder groeien om de dienstverlening en de daarvoor benodigde kennis en competenties over de volle breedte van de ICT–infrastructuur verder te ontwikkelen en een blijvend competitief dienstenpakket te kunnen aanbieden. Met Detron is Kender Thijssen nog beter in staat deze zich sterk ontwikkelende markt te bedienen. In combinatie met andere bedrijven binnen de Detron ICT & Telecom Groep is er een breder en vollediger dienstenportfolio beschikbaar voor de klanten van Kender Thijssen. Voor Detron betekent de overname van Kender Thijssen dat zij een vooraanstaande positie verkrijgt in de markt voor zakelijke dienstverlening op het gebied van ICT. Detron behoort met haar werkmaatschappijen nu al tot de top drie spelers in zakelijke telecom dienstverlening.

Met het sluiten van deze overeenkomst heeft Harm Altena zich per 18 juli 2008 teruggetrokken als Algemeen directeur van Kender Thijssen. Hij is opgevolgd door Ron Dikhoff. Ron heeft ruim 30 jaar ervaring in telecom en healthcare bij onder andere Ericsson en Philips.

“Gezamenlijk zijn we een zeer aantrekkelijke speler in deze veranderende markt. In het licht van de marktontwikkelingen is dit een fantastische stap. De fit van de andere Detron bedrijven en Kender Thijssen is perfect. Ik ben er van overtuigd dat wij nu nog beter onze klanten kunnen bedienen. We verbreden ons dienstenpakket en zijn in staat een echte totaaloplossing te bieden. We zullen blijven streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten door ze up-to-date ICT-oplossingen aan te bieden aangepast aan de steeds veranderende omgeving. Continuïteit in ICT!”, zegt Ron Dikhoff, Algemeen directeur van Kender Thijssen.

Voor meer informatie over Kender Thijssen verwijzen wij naar www.kender-thijssen.nl. Desgewenst kunt u contact opnemen met Ben Blom via telefoonnummer 0318-558528.

---------------------------

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit, ter ondersteuning van organisaties, hun dagelijkse bedrijfsvoering en bedrijfskritieke processen. Door middel van onze ICT-beheerdiensten zorgen wij voor een stabiele omgeving, die wij voortdurend optimaliseren, aangepast aan ontwikkelingen in de organisatie en processen van onze klanten, en natuurlijk in de techniek. Voor OEM’s en de top electronikafabrikanten is Kender Thijssen dé specialist in internationale reversed logistics, high-end multi-vendor repair, lifecycle extension en vendor management. Kortom, één ICT-dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, implementeren, onderhouden, repareren, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Bovendien is Kender Thijssen marktleider in verhuur van ICT-middelen.

Meer informatie
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
[email protected]
035-582 27 30
06-525 424 75

Trefwoorden: Detron, Dienstverlening, Investering, Investeringsmaatschappij, Overname, Telecom