Economische crisis stimulans voor computerverhuur

Economische crisis stimulans voor computerverhuur van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  26-01-2009
Trefwoorden: Ict-dienstverlening, Kredietcrisis, Gartner

Veenendaal, 26 januari 2009 – Kender Thijssen, full service ICT-dienstverlener voor middelgrote en grote ondernemingen, constateert een toename in de vraag naar computerverhuur. Waar Gartner onlangs een teruggang voorspelde in de wereldwijde verkopen van pc’s, realiseert Kender Thijssen Computerverhuur sinds de intreding van de kredietcrisis een omzetstijging van 20 procent.

“Kender Thijssen is sinds jaar en dag de grootste verhuurder van ICT-apparatuur. Waar in de afgelopen jaren de vraag naar tijdelijke ICT-capaciteit een vlak verloop vertoonde, zien we nu ineens de vraag naar inzet van tijdelijke ICT sterk groeien”, aldus Ron Dikhoff, algemeen directeur Kender Thijssen. “Ook de verschuiving van kortlopende verhuur naar langlopende contracten tot één jaar is opmerkelijk. Zo hebben we recentelijk belangrijke verhuurcontracten afgesloten met Rijkswaterstaat en Unesco. De link naar de economische crisis en de terughoudendheid om in kapitaalgoederen te investeren is snel gelegd. ICT is toch een beetje als water uit de kraan. Je hebt het nodig om je business te doen. Projecten voor vernieuwing van de ICT-infrastructuur zijn dan ook in deze tijd een noodzaak. Deze projecten moeten namelijk zorgen voor een kostenbesparing op zowel korte als op lange termijn. Huur wordt daarbij gezien als een toepasselijke financieringsoplossing die ondernemers meer ruimte geeft. Dit horen wij ook letterlijk als reden in de aanvragen die wij van onze klanten binnen krijgen.”

-------------------------------

Over Kender Thijssen
Al bijna 30 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.  

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
[email protected]  
T 035 - 582 27 30

Trefwoorden: Computerverhuur, Gartner, Ict-dienstverlening, Kredietcrisis