Gilbert Schenkhuizen aangesteld als sales specialist bij Kender Thijssen

Gilbert Schenkhuizen aangesteld als sales specialist bij Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  05-08-2008
Trefwoorden: Sales Specialist

Veenendaal, 5 augustus 2008 – Kender Thijssen heeft Gilbert Schenkhuizen (44) aangesteld als sales specialist op het gebied van servers en virtualisatie. Hij adviseert, met het oog op de toekomst, nieuwe en bestaande klanten over de inrichting van hun ICT-infrastructuur. Gilbert is geïnteresseerd in continuïteit en heeft aandacht voor milieubewuste toepassingen voor groene ICT.

Gilbert heeft zijn ervaring in sales opgedaan als regiomanager bij Mid Ocean Group, waar hij betrokken was bij het opzetten van een nieuw verkoopkantoor, diverse sales projecten en de introductie van e-commerce. Daarnaast heeft hij in zijn eigen bedrijf veel allround kennis en ervaring opgedaan. Zijn affiniteit voor en interesse in ICT hebben ertoe geleid dat hij zich verder specialiseerde in servers en virtualisatie.

“Bij een professionele organisatie als Kender Thijssen heb ik de mogelijkheid mijn ervaring in de sales te combineren met mijn affiniteit voor ICT. Ik heb mij gespecialiseerd in servers en virtualisatie. Deze kennis en ervaring zet ik in om de professionaliteit en de ‘know how’ van Kender Thijssen goed op de markt te zetten en deze te vertalen naar voordelen voor de klant, zoals professioneel advies voor een gezonde en duurzame ICT-infrastructuur en gegarandeerde bedrijfscontinuïteit.”
--------------------

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl  

Neem voor meer informatie contact op met:
Marcommit PR
Marianne van Barneveld
[email protected]
035-582 27 30

Trefwoorden: Sales Specialist