Hans van der Krieke start als Manager Sourcing bij Kender Thijssen

Hans van der Krieke start als Manager Sourcing bij Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  06-06-2007

Veenendaal, 6 juni 2007 – Hans van der Krieke (54) is gestart als Manager Sourcing bij de service organisatie van Kender Thijssen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de inzet van alle service specialisten van het bedrijf. Hans was hiervoor onder andere werkzaam bij Digital Equipment, Compaq en Hewlett Packard als operationeel manager van diverse service afdelingen.

“Het is voor mij een belangrijke nieuwe uitdaging om te werken in een service organisatie die wil groeien en zeer klantgericht werkt”, aldus Hans van der Krieke. “Kender Thijssen is daarnaast een dienstverlener die zeer goed bekend staat en een breed dienstenpakket biedt voor een brede klantengroep.”

-----------------

Noot voor de redactie
Bijgesloten een hoge resolutie foto van Hans van der Krieke, Manager Sourcing bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen is al ruim 25 jaar een betrouwbare leverancier van ICT-oplossingen. Naast een breed spectrum van ICT producten levert Kender Thijssen diensten op het gebied van computerverhuur, onderhoud, beheer, consultancy, implementaties en reparaties. Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter presteren door het slim toepassen van informatie- en communicatietechnologie en door de continuïteit hiervan te waarborgen. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
kenderthijssen@marcommit.nl
035-58 22 730 / 06-4629 3237