Karl Heinz van der Made treedt toe tot directie Kender Thijssen

Karl Heinz van der Made treedt toe tot directie Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  09-12-2008
Trefwoorden: Ict-dienstverlening, Continuiteit

Veenendaal, 9 december 2008 – Kender Thijssen, ICT-dienstverlener voor middelgrote en grote ondernemingen in de Benelux, heeft Karl Heinz van der Made (45) aangesteld als Directeur Operations. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten voor nieuwe ICT-infrastructuren en optimalisatietrajecten. Bovendien is Karl Heinz verantwoordelijk voor de organisatie van beheer en de uitgebreide field service van Kender Thijssen en heeft hij de leiding over de logistiek voor computerverhuur en de European Repair activiteiten.

Karl Heinz heeft uitgebreide ervaring in de ICT-branche. Voor zijn overstap naar Kender Thijssen was hij bij KPN als Directeur Service Operations verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe, veelal IP-gebaseerde diensten voor de zakelijke en consumentenmarkt. Daarvoor hield hij zich bij Orange NL bezig met product- en IT-development en bij Priority Telecom was hij betrokken bij de afsplitsing van de zakelijke marktactiviteiten van UPC. “Na mijn eerdere werkervaring bij grotere bedrijven zocht ik een positie waarin ik direct invloed kan uitoefenen op de richting en het succes van het bedrijf”, vertelt Karl Heinz. “Mijn nieuwe functie biedt deze mogelijkheid in een omgeving vol professionals en met duidelijke groeipotentie.”

Ron Dikhoff, Algemeen Directeur Kender Thijssen: “Wij zijn blij dat Karl Heinz onze organisatie komt versterken. Met zijn toetreding tot de directie zal hij direct bijdragen aan een verdere professionalisering, groei en een klantgericht Kender Thijssen. Karl Heinz gaat zich vooral concentreren op de dagelijkse bedrijfsvoering, zodat ik me meer kan focussen op de verkoop, strategie en verdere innovatie en uitbouw van ons dienstenportfolio.”

------------------

Noot voor de redactie
Bijgevoegd is een foto op hoge resolutie van Karl Heinz van der Made, Directeur Operations bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Al bijna 30 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.  

Meer informatie
Marcommit
Ellis Akkermans
035-5822730
[email protected]  

Trefwoorden: Continuiteit, Ict-dienstverlening