Kender Thijssen behaalt Sun Executive partnerstatus

Door: Kender Thijssen  23-04-2008

Veenendaal, 23 april 2008 – Kender Thijssen heeft de Sun Executive partnerstatus behaald. Deze status is de hoogst haalbare die Sun haar partners biedt en is voor Kender Thijssen een erkenning van bewezen expertise, kennis, referenties en kwaliteit op het gebied van Sun technologie.

Het Partner Advantage Program van Sun kent drie niveaus voor haar partners, te weten: Associate Partner, Principal Partner en Executive Partner. Om de Executive status te behalen dient een partner zich tot op het hoogste niveau te certificeren met minimaal drie van de vier Sun-productcategorieën. Kender Thijssen heeft zich voor alle vier de categorieën gecertificeerd: Storage, SPARC, X64 en Software. Kender Thijssen is hiermee gelijk de grootste organisatie in Nederland die de Executive Partner status heeft bereikt.

Hendrik Jan Hunink, Channelmanager Sun Microsystems Nederland: ??Partners zijn onlosmakelijk verbonden met de strategie van Sun Microsystems. Kender Thijssen is een partner met een lange ervaring in het leveren van Sun oplossingen. Tevens is de organisatie door de opgebouwde kennis en kunde in staat de oplossingen bij haar klanten te implementeren. Dit wordt onderstreept met de Executive status die Kender Thijssen als één van de eerste in Nederland heeft verkregen. In een maatschappij waar de ICT-infrastructuren voor bedrijven en organisaties meer en meer cruciaal worden, is het goed te weten dat Kender Thijssen tot op het hoogste niveau geautoriseerd is. Met de nieuw verkregen status van Executive Partner is en blijft de zorg van het Sun platform voor klanten gewaarborgd.’’

??Voor Kender Thijssen is het behalen van de Executive status een erkenning van de investeringen die Kender Thijssen in mensen, kennis en procedures heeft gedaan’’, aldus Harm Altena, algemeen directeur van Kender Thijssen. “Gedurende ruim vijftien jaar heeft Kender Thijssen ervaring met Sun infrastructuren opgedaan. Deze ervaring wordt nu verwerkt in het ontwerp, de implementatie, support en het beheer van ICT-infrastructuren die organisaties helpen beter te presteren en de continuïteit in ICT te waarborgen.”

---------

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl


Meer informatie
Marcommit PR
René Voorberg
kenderthijssen@marcommit.nl
035-582 27 30