Kender Thijssen benoemt Arjan Bonte tot accountmanager

Kender Thijssen benoemt Arjan Bonte tot accountmanager van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  10-12-2007
Trefwoorden: Accountmanager

Veenendaal, 10 december 2007 – Kender Thijssen heeft Arjan Bonte (37) aangesteld als accountmanager. In deze functie is Arjan verantwoordelijk voor de verkoop van services op het gebied van hardware, software en support aan system integrators, outsourcingpartijen en partners van Kender Thijssen. Met deze uitbreiding speelt Kender Thijssen in op de groeiende vraag van system integrators en outsourcingpartijen naar specialistische serviceverleners voor hardware en software.

Arjan beschikt over ruime ervaring op het gebied van sales in de ICT-branche. Zo was hij elf jaar werkzaam bij RAM Mobile Data, waar hij diverse salesfuncties vervulde. De laatste vier jaar bekleedde Arjan bij dit bedrijf de functie van Business Partner Manager voor Navara, een softwareplatform om applicaties mobiel te ontsluiten.

“Kender Thijssen is een professionele leverancier op het gebied van ICT-beheer en onderhoud en is al meer dan vijfentwintig jaar serviceverlener voor een breed scala aan platforms”, aldus Arjan Bonte. “Na jarenlang in de telecommarkt werkzaam te zijn geweest, ben ik toe aan een breder aandachtsgebied. Deze functie biedt mij de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden. De dienstverlening aan partners, system integrators en outsourcingpartijen is een groeimarkt voor Kender Thijssen. Ik zie het als een uitdaging om hier verder vorm aan te geven en daarnaast het aantal partners uit te bouwen.”

---------
Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele manier van werken. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
[email protected]
035-58 22 730

Trefwoorden: Accountmanager