Kender Thijssen benoemt Dick Kraaij tot directeur operations

Kender Thijssen benoemt Dick Kraaij tot directeur operations van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  07-03-2008
Trefwoorden: Directeur, It-beheer

Dick Kraaij beschikt over 24 jaar ICT-ervaring en is al sinds 2001 werkzaam bij Kender Thijssen. Binnen de organisatie heeft hij diverse managementfuncties bekleed. De laatste tijd was hij businessteam manager en hield hij zich bezig met de aansturing van het businessteam, de opstelling en uitvoering van het businessplan en het behalen van de gestelde doelstellingen.

Dick Kraaij: “Om een uitgebalanceerde operationslijn neer te zetten is een naadloze aansluiting bij marketing en sales noodzakelijk. Op deze manier is het mogelijk om operationele excellentie te benaderen. Hier ligt direct de uitdaging in mijn nieuwe rol. Kender Thijssen streeft ernaar om bij haar afnemers bij te dragen aan de continuïteit van de ICT-omgeving. Door de eigen operatie constant onder de loep te nemen en te verbeteren, zijn we in staat om hieraan bij te dragen.”

“Wij zijn erg blij met de benoeming van Dick tot directeur operations”, aldus Harm Altena, algemeen directeur van Kender Thijssen. “Dick heeft uitgebreide ervaring opgedaan binnen onze organisatie en beschikt over veel kennis op het gebied van organisatie- en servicemanagement. Hij is dan ook de aangewezen persoon om onze bedrijfsvoering verder te optimaliseren en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.”

---------
Noot voor de redactie 
Een hoge resolutie foto van Dick Kraaij, directeur operations bij Kender Thijssen, is op te vragen bij Joyce Roelofs 035-5822730.

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele manier van werken. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
[email protected]
035-58 22 730

Trefwoorden: Directeur, It-beheer