Kender Thijssen Computerverhuur vergemakkelijkt inhuren ICT-capaciteit

Kender Thijssen Computerverhuur vergemakkelijkt inhuren ICT-capaciteit van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  28-03-2007
Trefwoorden: Computerverhuur, Kender Thijssen Computerverhuur

De vernieuwde interface en beschikbaarheidsysteem zijn onderdeel van een algehele vernieuwing van de webshop. Voor de gebruikersinterface zijn de nieuwste webtechnieken ingezet, zoals AJAX, die bezoekers gemakkelijker en intuïtiever door het bestelproces leiden. Hierdoor beschikken gebruikers sneller over de juiste productinformatie met daarbij behorende beschikbaarheid.
De webshop is ontwikkeld door Directshop in samenwerking met online marketingbureau Onetomarket. Kender Thijssen verwacht met de webshop de online omzet binnen een jaar te verdubbelen.

Online beschikbaarheid
Directshop heeft een speciaal online verhuurbeschikbaarheidsysteem voor Kender Thijssen ontwikkeld. Door deze te koppelen aan een productfiltersysteem worden de wensen en eisen van bezoekers ten aanzien van de benodigde ICT-capaciteit gefilterd, waardoor snel de juiste producten geselecteerd kunnen worden inclusief de beschikbaarheid. Daarnaast maakt de webshop als eerste gebruik van Directshop Webshop 2.0. Deze versie van de Webshop software combineert uitgekiende zoekmachineoptimalisatie en een optimale user experience. Voor de zoekmachineoptimalisatie is nauw samengewerkt met Onetomarket.

Marcel Hofstra, Marketing Manager van Kender Thijssen Computerverhuur:
”Computerverhuur via onze webshop is een groot succes. Nu zijn we in staat om onze klanten nog sneller en gemakkelijker van dienst te zijn bij het verkrijgen van extra tijdelijke ICT-apparatuur. Het bestelproces is verbeterd en de beschikbaarheid van de producten kan direct opgevraagd worden. Daarnaast is de webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat het nog eenvoudiger is ons te vinden.”

---------

Over Directshop
Directshop is toonaangevend in professionele webshops, voor zowel verkoop als verhuur. Het full-service internetbureau biedt oplossingen welke gebaseerd zijn op uitgebreide beheermogelijkheden, uitgekiende zoekmachine optimalisaties, marketinggerichte user experience en vernieuwende technieken. Directshop heeft meer dan tien jaar ervaring. Meer informatie op http://www.directshop.nl.

Over Onetomarket
Onetomarket is een resultaatgericht online marketingbureau dat zich onder andere toelegt op zoekmachinemarketing en online advertising. Met een team van 40 specialisten in Nederland, Duitsland en Spanje werkt het bureau aan resultaatgerichte campagnes. Nieuwe diensten zijn rss-marketing, emailcampagnes, crm-ondersteuning, multi channel marketing en online onderzoek.
Door innovatie en focus op rendement is Onetomarket hét toonaangevende online marketingbureau. Onetomarket verzorgt de nationale en internationale online campagnes voor bedrijven die internet strategisch inzetten om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Meer informatie op http://www.onetomarket.nl.

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen is al ruim 25 jaar een betrouwbare leverancier van ICT oplossingen. Naast een breed spectrum van ICT producten levert Kender Thijssen diensten op het gebied van computerverhuur, onderhoud, beheer, consultancy, implementaties en reparaties. Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter presteren door het slim toepassen van informatie- en communicatietechnologie en door de continuïteit hiervan te waarborgen. Over het boekjaar 2005 haalde Kender Thijssen een omzet van € 79,3 miljoen. Meer informatie op http://www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
[email protected]
035-58 22 730

Trefwoorden: Computerverhuur, Kender Thijssen Computerverhuur