Kender Thijssen introduceert ICT as a Service

Kender Thijssen introduceert ICT as a Service van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  25-09-2007
Trefwoorden: Uitbesteden, Prijs Per Werkplek

Volledig ingerichte werkplek tegen vaste kosten zonder eigen IT-infrastructuur

Veenendaal, 25 september 2007 – Kender Thijssen introduceert ICT as a Service (IaaS), een nieuwe dienstverlening voor bedrijven die willen beschikken over volledig ingerichte werkplekken tegen vaste kosten per maand. Hiermee speelt Kender Thijssen in op de vraag van bedrijven naar volledige uitbesteding van ICT. Door standaardisatie en de inzet van een hosted- en shared infrastuctuur wordt maximale efficiency volgens het prijs per werkplek-concept behaald.

Het verschil tussen IaaS en het prijs per werkplek-concept zit met name in het feit dat met IaaS uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de IT-infrastructuur van Kender Thijssen. Door deze hosted- en shared-infrastructuur is het voor sommige bedrijven niet meer noodzakelijk om over een eigen IT-infrastructuur te beschikken.

IaaS van Kender Thijssen bestaat uit functionele blokken. Bedrijven kunnen tegen een vaste prijs per blok werkplekken inrichten en kunnen per werkplek per maand aangeven van welke diensten gebruik wordt gemaakt. Investeringen in hard- of software zijn niet nodig en bedrijven beschikken over een totaaloplossing met een maximale prijs/kwaliteit-verhouding. Hiermee kan Kender Thijssen haar klanten optimaal ondersteunen tijdens een fase van groei, maar ook als het even wat minder gaat. Andere voordelen van de IaaS-dienstverlening zijn snelle beschikbaarheid, snelle implementatie en hoge garanties met betrekking tot betrouwbaarheid en beveiliging.

Johan Muit, commercieel directeur Kender Thijssen: “Steeds meer bedrijven beseffen dat het belangrijk is te focussen op de core business en alle andere zaken uit te besteden aan experts. Met IaaS komen wij tegemoet aan deze trend door een nog uitgebreidere dienstverlening op het gebied van werkplekautomatisering te bieden. Wij nemen de zorg omtrent werkplekautomatisering volledig uit handen en helpen bedrijven te besparen op IT-kosten.”

---------
Over Kender Thijssen
Meer dan 26 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst.
Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele manier van werken. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl. 

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
kenderthijssen@marcommit.nl
035-58 22 730

Trefwoorden: Prijs Per Werkplek, Uitbesteden,