Kender Thijssen introduceert telesourcing

Door: Kender Thijssen  07-05-2007
Trefwoorden: Telesourcing

Veel organisaties hebben hun IT geheel of gedeeltelijk uitbesteed, maar ook uitbesteding van bedrijfstelefonie kan veel voordelen opleveren. De telecomwereld is op dit moment aan veel veranderingen onderhevig en menig bedrijf beschikt in onvoldoende mate over de kennis en middelen om deze ontwikkelingen te volgen of er adequaat op te reageren. De overstap van traditionele telefonie naar VoIP (Voice over IP) verloopt om deze reden bijvoorbeeld vaak niet zoals gewenst. Uitbesteding is een uitstekende oplossing, waarbij de integratie van telecom- en IT-netwerken bij de uitrol van VoIP een verdere reden is voor uitbesteding.

Bedrijven worden telecomregisseur
Met name middelgrote en grote bedrijven met meer dan duizend werkplekken kunnen profiteren van telesourcing. Niet alleen levert telesourcing kostenbesparingen op, in veel gevallen kunnen ondernemingen ook hun dienstverlening op dit gebied aanzienlijk verhogen. De voordelen van telesourcing voor organisaties zijn:
- Eén leverancier;
- Eén centraal servicepunt voor alle telecomdiensten;
- Eenvoudige prijsstelling (vast bedrag per toestel voor vast en mobiel, inclusief belkosten);
- Aanzienlijk lagere telecomkosten;
- Eén overzichtelijke nota in plaats van vele;
- Flexibel aanvragen en opzeggen (vaste en mobiele toestellen);
- Zekerheid op basis van SLA’s;
- Functionaliteit op basis van nieuwe technologieën.

Continuïteit in ICT-omgeving
Kender Thijssen heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in technologie en beheer van telecom en integreert de nieuwe telesourcing-dienst in het bestaande dienstenportfolio. Johan Muit, Commercieel Directeur van Kender Thijssen: “Onze klanten kunnen met deze nieuwe dienst nog efficiënter gebruik maken van nieuwe technologieën, met behoud van continuïteit in hun ICT-omgeving. Zij hoeven geen telecomduizendpoot meer te zijn, maar worden in plaats daarvan regisseur. Klanten spreken met ons de gewenste benchmarks af en wij zorgen ervoor dat alles in orde komt.”

De BTG Themadagen worden georganiseerd door de Nederlandse vereniging van BedrijfsTelecommunicatie Grootverbruikers op 8 en 9 mei 2007 in het Hart van Holland in Nijkerk.

---------
Over Kender Thijssen
Kender Thijssen is al ruim 25 jaar een betrouwbare leverancier van ICT oplossingen. Naast een breed spectrum van ICT producten levert Kender Thijssen diensten op het gebied van computerverhuur, onderhoud, beheer, consultancy, implementaties en reparaties. Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter presteren door het slim toepassen van informatie- en communicatietechnologie en door de continuïteit hiervan te waarborgen. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Trefwoorden: Telesourcing