Kender Thijssen introduceert werkplekmanagement voor system integrators en outsourcers

Kender Thijssen introduceert werkplekmanagement voor system integrators en outsourcers van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  08-05-2008
Trefwoorden: Outsourcing, Capgemini, Werkplekmanagement

Veenendaal, 8 mei 2008 – Kender Thijssen introduceert een nieuwe dienstverlening in werkplekmanagement voor system integrators en outsourcers. Met deze dienstverlening neemt het bedrijf alle ondersteuning op werkplekniveau voor haar rekening. Hiermee geeft Kender Thijssen gehoor aan de groeiende behoefte van system integrators en outsourcers om een gespecialiseerde dienstverlening bij derden te beleggen.

Het eerste project op dit gebied is onlangs tot stand gekomen in samenwerking met Capgemini Outsourcing. Het betreft een project bij een grote ontwerper en leverancier van kantoormeubilair, die het beheer van de ICT-omgeving heeft uitbesteed aan Capgemini Outsourcing. Kender Thijssen is binnen dit project verantwoordelijk voor de totale uitrol van werkplekken en zal de (her)inrichting van zowel bestaande als nieuwe werkplekken verzorgen. Hieronder valt onder andere de distributie van werkplekken, het managen van de uit te rollen werkplekken en het verhelpen van defecten. Dit laatste gebeurt door systemen te vervangen in plaats van reparatie ter plaatse uit te voeren, zodat gebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden. Het gaat binnen dit project om ongeveer negenhonderd werkplekken.

“Wij zijn van mening dat het belangrijk is voor organisaties om zich te kunnen richten op hun kernactiviteiten”, licht Harm Altena, algemeen directeur van Kender Thijssen toe. “Een gespecialiseerd bedrijf kan nu eenmaal haar diensten effectiever en efficiënter uitvoeren. Dit geldt voor onszelf, maar ook voor system integrators en outsourcers. Door zelf bepaalde taken uit te besteden zijn system integrators en outsourcers op deze wijze in staat een nog betere dienstverlening aan hun afnemers te kunnen bieden.”

---------

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Marcommit PR
René Voorberg
[email protected]
035-582 27 30

Trefwoorden: Capgemini, Outsourcing, Werkplekmanagement