Kender Thijssen neemt SUN-activiteiten Verion over

Kender Thijssen neemt SUN-activiteiten Verion over van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  21-06-2007
Trefwoorden: Verion

Veenendaal, 21 juni 2007 – Kender Thijssen heeft alle SUN-activiteiten van Verion, specialist in bedrijfskritische systemen en aanverwante netwerkoplossingen, overgenomen. Naast de overname van alle activiteiten op het gebied van verkoop en implementatie van SUN-systemen, zullen de SUN-specialisten van Verion in dienst treden bij Kender Thijssen. Door deze groei in klantportfolio en kennis is Kender Thijssen in staat een extra impuls te geven aan de eigen activiteiten op de SUN-markt.

Verion heeft in een kleine tien jaar een goede positie in de SUN-markt weten te realiseren door diepgaande kennis van de architectuur en software toe te passen in klantgerichte oplossingen. Deze activiteiten sluiten zeer goed aan bij de expertise van Kender Thijssen. Het SUN-productportfolio is een belangrijke focus van Kender Thijssen. Een uitbreiding van het klantportfolio op deze markt is dan ook een welkome aanvulling. Zeker op het gebied van ICT-beheeractiviteiten. Zo is Kender Thijssen nog beter in staat om het SUN-portfolio, naast HP en andere merken, te leveren en vooral 7x24 uur te beheren.

“De overname past in de groeidoelstellingen van Kender Thijssen en maakt het mogelijk de activiteiten op het gebied van de SUN-oplossingen uit te breiden”, aldus Harm Altena, Algemeen Directeur van Kender Thijssen. “De no-nonsense cultuur van Verion en de aangenaam professionele aanpak van Kender Thijssen sluiten goed op elkaar aan, zodat onze relaties snel het voordeel van deze samenwerking zullen merken.”

---------
Over Verion
Verion BV is gespecialiseerd in advisering, ontwerp en implementatie van bedrijfskritische systemen en aanverwante netwerkoplossingen. Verion ondersteunt organisaties bij het maken van verantwoorde lange termijn keuzes in het strategisch ontwikkelen van infrastructuren voor de ICT. Verion is gecertificeerd voor het voeren van producten als: Sun Microsystems, EMC, IBM Lotus, Oracle, Veritas, CIMS lab, HP, Cisco en 3COM. Deze brede combinatie van partners is de basis voor het bieden van oplossingen in Unix enterprise en high end Windows server-omgevingen.

Over Kender Thijssen
Meer dan 26 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst.
Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele manier van werken. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op http://www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
[email protected]  
035-58 22 730

Trefwoorden: Verion