Kender Thijssen ontwerpt nieuwe ICT-infrastructuur voor ATP

Kender Thijssen ontwerpt nieuwe ICT-infrastructuur voor ATP van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  21-10-2008
Trefwoorden: Ict-dienstverlening, Continuiteit

Verwachte groei en internationale ambities zijn aanleiding voor nieuwe infrastructuur

Veenendaal, 21 oktober 2008 – ATP, the Advanced Travel Partner, dienstverlenende partner voor onderscheidende zakenreizen en één van de grootste reisondernemingen, heeft Kender Thijssen in de arm genomen om de centrale back-office-infrastructuur van het bedrijf kritisch te bekijken. Hiervoor heeft Kender Thijssen een nieuwe architectuur ontworpen die past bij de internationale ambities van ATP. Met het vernieuwen van deze centrale automatiseringsomgeving is ATP goed voorbereid op de toekomst.

ATP heeft vestigingen in verschillende landen waarbij de ICT-systemen centraal gehost worden. Dit vereist een ICT-omgeving die stabiel en krachtig is en voldoende flexibiliteit biedt. Voor de dienstverlening van ATP is het essentieel dat het ERP-systeem 24/7 online is. De nieuwe infrastructuur garandeert deze beschikbaarheid en betrouwbaarheid, waarmee de continuïteit in ICT op een gedegen manier gewaarborgd is. Door de nieuwe op SUN Microsystems gebaseerde omgeving krijgt ATP tevens betere uitbreidingsmogelijkheden, die ervoor zorgen dat het bedrijf zich kan aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen in de reisbranche en de internationale aanvragen uit het systeem.

Miljenko Cvijonovic, General Manager Technology van ATP: “We zijn erg tevreden over het ontwerp van Kender Thijssen voor de nieuwe infrastructuur. Hun bijdrage in samenwerking met onze eigen ICT-specialisten heeft geleid tot een soepele migratie naar het nieuwe systeem. De reiswereld is een dynamische omgeving waarvoor een zeer hoge beschikbaarheid gewenst is. Met de SUN-oplossingen biedt Kender Thijssen ons een robuust systeem dat met onze internationale ambities mee kan groeien en zijn ze voor ons een aangenaam professionele partij.”

“Als Executive Partner van Sun hebben we gecertificeerde en specialistische kennis in huis”, aldus Jos Hoogers, accountmanager bij Kender Thijssen. “De branchespecifieke softwareoplossing die ATP gebruikt, behoeft een net zo specifiek platform dat wij met Sun bieden. De uiteindelijke migratie van het systeem, wat slechts een halve dag duurde, stemt ons tevreden, maar we zijn vooral verheugd over de tevredenheid van ATP en haar gebruikers.”
-------------------------------

Over ATP, The Advanced Travel Partner
ATP, The Advanced Travel Partner (www.atp.nl ), behoort met verschillende vestigingen tot de top 3 van zakenreisorganisaties in Nederland. Uniek is dat ATP op veel meer terreinen actief is. ATP is ook specialist in het verzorgen van verrassende events en experiences, relatiemarketingactiviteiten en incentives in binnen- en buitenland. Verder kan ATP ingeschakeld worden voor de complexe organisatie van een zakelijke bijeenkomst of congres. Ook op HR-gebied biedt ATP creatieve oplossingen voor diverse teambuilding-, motivatie- en recruitmentmogelijkheden. ATP is de enige reisorganisatie in Nederland met een eigen communicatie-adviesbureau. Internationaal opereert ATP in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Frankrijk, Noorwegen, Dubai en de VS.

Over Kender Thijssen
Al bijna 30 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT Groep. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.  

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
[email protected]  
T 035 - 582 27 30

Trefwoorden: Continuiteit, Ict-dienstverlening