Kender Thijssen stelt Bart Schoon aan als Account Manager

Kender Thijssen stelt Bart Schoon aan als Account Manager van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  25-04-2007

Veenendaal, 20 april 2007 – Bart Schoon is gestart als Account Manager bij Kender Thijssen. Met deze uitbreiding van het account management team wil Kender Thijssen zijn positie in de zakelijke dienstverlening verder uitbreiden. Bart Schoon beschikt over een brede ervaring in diverse functies in de ICT. Voorheen is hij onder andere werkzaam geweest als Account Manager bij Caesar Groep.

“Kender Thijssen realiseert zijn groei in belangrijke mate door het leveren van totale ICT-beheeroplossingen”, aldus Bart Schoon. “Intensief contact met de klant is hierin cruciaal. Ik richt mij in mijn nieuwe functie dan ook volledig op het onderhouden van lange termijn relaties met afnemers van productgerelateerde diensten voor de zakelijke dienstverlening. Kies voor continuïteit noemen we dat. Daarnaast is Kender Thijssen een bedrijf met een grote naamsbekendheid en veel doorgroeimogelijkheden.”

-----------------
Noot voor de redactie
Bijgesloten een hoge resolutie foto van Bart Schoon, Account Manager bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen is al ruim 25 jaar een betrouwbare leverancier van ICT-oplossingen. Naast een breed spectrum van ICT producten levert Kender Thijssen diensten op het gebied van computerverhuur, onderhoud, beheer, consultancy, implementaties en reparaties. Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter presteren door het slim toepassen van informatie- en communicatietechnologie en door de continuïteit hiervan te waarborgen. Over het boekjaar 2005 haalde Kender Thijssen een omzet van € 79,3 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
[email protected]  
035-58 22 730