Kender Thijssen stelt Heidi Ruijling aan als Account Manager

Kender Thijssen stelt Heidi Ruijling aan als Account Manager van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  04-05-2007

Veenendaal, 4 mei 2007 – Heidi Ruijling is gestart als Account Manager voor het segment Handel en Industrie bij Kender Thijssen. Met de aanstelling van Heidi is het account management team van Kender Thijssen opnieuw uitgebreid en kan Kender Thijssen de marktpositie in de zakelijke dienstverlening verder versterken. Heidi Ruijling beschikt over een brede ervaring in diverse functies in de ICT. Voorheen is zij onder andere werkzaam geweest als Account Manager bij Xerox en BT.

“Bij de meeste bedrijven is het halen van het target het enige wat een salesverantwoordelijke moet doen”, aldus Heidi Ruijling. “Voor mij persoonlijk is dat echter niet de essentie van sales, ik wil graag de klant centraal stellen. In Kender Thijssen heb ik een organisatie gevonden die op dezelfde manier met klanten wil omgaan, daarnaast ben ik gecharmeerd van de no-nonsense mentaliteit van het bedrijf.”

-----------------
Noot voor de redactie
Bijgesloten een hoge resolutie foto van Heidi Ruijling, Account Manager bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen is al ruim 25 jaar een betrouwbare leverancier van ICT-oplossingen. Naast een breed spectrum van ICT producten levert Kender Thijssen diensten op het gebied van computerverhuur, onderhoud, beheer, consultancy, implementaties en reparaties. Kender Thijssen helpt middelgrote en grote organisaties beter presteren door het slim toepassen van informatie- en communicatietechnologie en door de continuïteit hiervan te waarborgen. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
kenderthijssen@marcommit.nl  
035-58 22 730