Kender Thijssen verlengt samenwerking met CA

Kender Thijssen verlengt samenwerking met CA van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  07-02-2008
Trefwoorden: It Beheer

CA Unicenter NSM vereenvoudigt beheer van heterogene platforms

Veenendaal, 7 februari 2008 - Kender Thijssen en CA hebben de samenwerking voor 2008 bestendigd. Organisaties met complexe ICT-infrastructuren, die bestaan uit een mix van hardware en software van diverse fabrikanten, besteden het beheer uit aan Kender Thijssen. Kender Thijssen zet voor deze beheerdiensten onder andere CA Unicenter Network + Systems Management (NSM) in. Door de integratie van CA Unicenter NSM in het beheeraanbod, is Kender Thijssen in staat een breed scala aan hardware- en softwareplatforms bij organisaties nog beter te beheren.

Bennie Peleman, Country Manager Benelux van CA: “Wij zijn erg blij met de voortzetting van de samenwerking. Kender Thijssen heeft een goede reputatie en staat bekend als een zeer professionele organisatie met veel kennis en expertise. Zij biedt beheerdiensten voor een breed scala aan hardware- en softwareplatforms. De inzet van onze producten draagt zo indirect bij aan het succesvol beheren van complexe ICT-omgevingen door de beschikbaarheid en performance van bedrijfskritische omgevingen te verbeteren.”

“We zijn ons bewust van het belang van ICT binnen organisaties en we worden vaak bij bedrijfskritische omgevingen ingeschakeld”, aldus Johan Muit, commercieel directeur van Kender Thijssen. “Door langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan met zowel klanten als partners, geven wij inhoud aan de continuïteit in ICT. Zo werken wij al jaren met producten van CA. Doordat we elkaars organisatie en producten goed kennen, kunnen we snel handelen als de situatie dit vereist. Daar profiteren onze klanten van en daar draait het om.”

---------

Over CA
CA (NSYE: CA), één van ’s werelds grootste onafhankelijke software bedrijven, levert software oplossingen die IT-beheer integreren en vereenvoudigen. Met de EITM (Enterprise IT Management) visie en expertise van CA zijn organisaties beter in staat om - door het effectief beheren, besturen en beveiligen van de IT-omgeving - de bedrijfsresultaten te optimaliseren en hun concurrentiepositie te versterken. CA is in 1976 opgericht en bedient klanten in vrijwel ieder land ter wereld. Meer informatie vindt u op www.ca.com.

Over Kender Thijssen
Meer dan 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst.
Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele manier van werken. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
[email protected]
035-58 22 730


Trefwoorden: It Beheer