Kender Thijssen wint als eerste Sun-reseller ‘Avnet Reseller van het Jaar’ award

Kender Thijssen wint als eerste Sun-reseller ‘Avnet Reseller van het Jaar’ award van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  18-09-2008
Trefwoorden: Reseller, Ict-dienstverlening, Avnet

Veenendaal, 18 september 2008 – Tijdens Sun’s Partner Business Update FY09 in het Aviodrome te Lelystad heeft Kender Thijssen deze week als eerste Sun-partner de ‘Avnet Reseller van het jaar’ award 2008 in ontvangst genomen. Met deze award wordt Kender Thijssen beloond voor haar investeringen in kennis en resources waardoor een groei in de verkoop van het Sun Microsystems portfolio is gerealiseerd. Sun-distributeur Avnet verzorgde de voordracht van Kender Thijssen.

Dennis Broman, Sales Manager Sun bij Avnet: “Kender Thijssen heeft het afgelopen jaar een flinke groei laten zien door goede investeringen te doen. Onze nauwe samenwerking heeft deze groei en welverdiende waardering opgeleverd.”

“Inmiddels heeft Kender Thijssen alweer 15 jaar ervaring met ontwerp, implementatie en beheer van ICT-infrastructuren die gebaseerd zijn op de Sun-technologie. We zijn er dan ook erg trots op dat we ons, naast de grootste organisatie met een ‘Sun Executive Partner’ status, ook een jaar lang ‘Avnet Reseller van het Jaar’ mogen noemen”, aldus Johan Muit, commercieel directeur van Kender Thijssen.

-------------------------------
Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
[email protected]  
035 - 582 27 30

Trefwoorden: Avnet, Ict-dienstverlening, Reseller