Marco Lesmeister nieuw directielid Kender Thijssen

Marco Lesmeister nieuw directielid Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  30-03-2009
Trefwoorden: Continuiteit, Detron, Systemintegrator

Veenendaal, 30 maart 2009 – Kender Thijssen, ICT-dienstverlener voor middelgrote en grote ondernemingen, heeft Marco Lesmeister (45) aangesteld als directeur solutions. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle ICT-verkoop, projecten, onderhoud- en beheeractiviteiten van Kender Thijssen. Daarnaast onderhoudt hij klantrelaties en relaties met businesspartners en richt hij zich op het aanboren van nieuwe markten.

Marco begon zijn carrière bij HP en werkte hier als consultant en projectmanager aan verschillende infrastructuurprojecten. Na zeven jaar werd hij zelfstandig ondernemer met de firma InterProm. Dit bedrijf in beheer- en beveiligingsconsultancy verkocht Marco na vijf jaar aan Inter Access, waar hij als lid van hoofddirectie aan de slag ging. Voor zijn overstap naar Kender Thijssen werkte Marco als turn-around manager voor een aantal IT-investeerders in Nederland.

“Na een periode van veel zelfstandig werken, had ik behoefte om te werken bij een grotere club met veel potentie”, aldus Marco over zijn recente carrièrestap. “Kender Thijssen is een kwalitatief sterke onderneming, waar met de overname door Detron nog meer mogelijkheden in de ICT-markt zijn ontstaan. Het is belangrijk dat we bij Kender Thijssen laten weten waar we goed in zijn en dat we ons niet te bescheiden opstellen. Als middelgrote, Nederlandse partij kunnen wij onze diensten nu eenmaal veel goedkoper aanbieden dan Europees opererende systemintegrators. Bovendien zijn we als locale onderneming beter in staat de klant centraal te stellen en te zorgen voor een snelle levering, implementatie en beheer.”

------------------

Noot voor de redactie:
Bijgevoegd een foto op hoge resolutie van Marco Lesmeister, directeur solutions bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Kender Thijssen staat voor meer dan 25 jaar ondernemerschap in ICT. Hiermee helpt het bedrijf middelgrote en grote organisaties beter te presteren. Het ondernemerschap van Kender Thijssen zet zij in voor haar klanten; ondernemers die succesvol zijn door zicht te richten op hun core business. Door goed te begrijpen wat organisaties echt nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. De ICT-aanpak van Kender Thijssen biedt innovatieve ICT-oplossingen en diensten, zonder daar ingewikkeld over te doen. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en die bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT groep.

Voor meer informatie kijk op www.kender-thijssen.nl of neem contact op met:

Kender Thijssen
Mark van Kerkhof, +31 (0)318 558800, mark.van.kerkhof@kender-thijssen.nl  

Marcommit (voor Kender Thijssen)
Ellis Akkermans, +31 (0)35 5822730, kenderthijssen@marcommit.nl  Trefwoorden: Continuiteit, Detron, Marco Lesmeister, Systemintegrator,