Marilyn Kharagjitsing nieuwe senior accountmanager bij Kender Thijssen

Marilyn Kharagjitsing nieuwe senior accountmanager bij Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  17-12-2007
Trefwoorden: Ict-beheer

Veenendaal, 17 december 2007 – Kender Thijssen heeft Marilyn Kharagjitsing aangesteld als senior accountmanager. In deze hoedanigheid is Marilyn verantwoordelijk voor de segmenten Educatie en Zorg binnen het accountmanagementteam van Kender Thijssen. Voorheen was Marilyn onder andere werkzaam bij Fujitsu Siemens, Comparex en Getronics. Bij deze bedrijven heeft zij afgelopen jaren brede kennis en ervaring opgedaan in de verkoop van ICT-oplossingen en -diensten.

“Kender Thijssen richt zich op middelgrote organisaties en beschikt over specifieke kennis en expertise om de continuïteit van ICT bij klanten te waarborgen”, aldus Marilyn Kharagjitsing. “Dit doet zij op een zeer professionele wijze, die mij persoonlijk zeer aanspreekt. Vanuit mijn nieuwe functie draag ik bij aan de ‘ontzorging’ van ICT bij organisaties. Kender Thijssen zorgt ervoor dat klanten zich primair kunnen richten op het vergroten van hun bestaande business, terwijl wij achter de schermen zorgen dat de huidige ICT-bedrijfsprocessen optimaal verlopen.”

---------
Noot voor de redactie
Bijgaand een hoge resolutie foto van Marilyn Kharagjitsing, accountmanager bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele manier van werken. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2006 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 65,7 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
[email protected]
035-58 22 730

Trefwoorden: Ict-beheer