Tinguely besteedt ICT-beheer volledig uit aan Kender Thijssen

Tinguely besteedt ICT-beheer volledig uit aan Kender Thijssen van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  21-01-2009
Trefwoorden: Flexibiliteit, Ondernemerschap, It Beheer

Veenendaal, 21 januari 2009 – Kender Thijssen, full service ICT-dienstverlener voor middelgrote en grote ondernemingen, maakt bekend het volledige ICT-beheer van Tinguely te gaan verzorgen. De Tinguely-groep is met haar negen dochterondernemingen, waaronder Maetis, een belangrijke speler in de markt van arbeid en gezondheid. Tinguely kiest voor outsourcing van het complete ICT-beheer van alle 500 vaste en mobiele werkplekken en 60 servers tot en met de back-up en storageomgeving. Met het opzetten van een volledig virtuele omgeving in een eigen datacenter, biedt Kender Thijssen Tinguely de basis voor de gewenste flexibiliteit en de mogelijkheid verder door te groeien.

Met deze overeenkomst is Tinguely voor 2008 één van de grootste klanten op het gebied van outsourcing van Kender Thijssen. In de aangeboden dienstverlening is ook het zusterbedrijf Esprit/XB uit de Detron ICT & Telecom Groep betrokken. Eind 2008 werd de overeenkomst beklonken. Inmiddels is het migratietraject naar de nieuwe, virtuele datacenters gestart.

Jos van Hoof, directeur van Tinguely: “De core business van de Tinguely-groep vraagt om een flexibele omgeving en een proactieve houding in ICT. Onze bedrijfsartsen zijn als dagelijkse gebruikers veel op pad en moeten via het internet altijd toegang kunnen hebben tot onze eigen applicaties. Dat geldt ook voor onze klanten die online het verzuim registreren. Voor beide groepen is een snelle en betrouwbare end-user helpdesk tevens belangrijk wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen.”

Ron Dikhoff, algemeen directeur van Kender Thijssen, is verheugd over deze grote, maar vooral boeiende deal: “De verwachtingen van Tinguely passen naadloos bij onze ondernemersmentaliteit en de richting die wij na de overname door Detron zijn ingeslagen. Wij zijn een betrokken partij die creatief meedenkt en zich herkent in de strategie en groeiambitie van Tinguely. We zoeken continu naar praktische en vooruitstrevende oplossingen voor Tinguely, die net als wij willen groeien en ICT zien als een enabler voor het waarborgen van deze groei.”

--------------------------

Over Tinguely
De Tinguely-groep is met haar negen dochterondernemingen, waaronder Maetis, Reaned, GIMD en Skils, een belangrijke speler in de markt van arbeid en gezondheid. Zij wil op inspirerende en vernieuwende wijze invulling geven aan duurzame inzetbaarheid. Dit doet zij vanuit de visie dat door creativiteit energie ontstaat die mensen inspireert en motiveert. Kortom: in beweging krijgt. De dochterondernemingen binnen de Tinguely-groep hebben ieder hun eigen aandachtsgebied binnen de bedrijfsgezondheid. Hierdoor hebben klanten op een gemakkelijke manier toegang tot meerdere facetten van dienstverlening om de bedrijfsgezondheid te vergroten.

Over Kender Thijssen
Al bijna 30 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.  

Meer informatie
Marcommit
Ellis Akkermans
035-5822730
kenderthijssen@marcommit.nl  

Tinguely
Constantine van der Veen, manager marketing & communicatie
030-2123729
constantine.van.der.veen@tinguely.nl  


Trefwoorden: Detron, Flexibiliteit, It Beheer, Ondernemerschap, Tinguely