Wereldwijde Reverse Logistics en Repair mogelijk door samenwerking Kender Thijssen en TDG

Wereldwijde Reverse Logistics en Repair mogelijk door samenwerking Kender Thijssen en TDG van Kender Thijssen

Door: Kender Thijssen  12-05-2009
Trefwoorden: Logistiek, Reverse Logistics, Ict-systemen

Veenendaal, 12 mei 2009 – Kender Thijssen European Repair en logistiek dienstverlener TDG kondigen een samenwerking aan. Dankzij deze samenwerking bieden Kender Thijssen en TDG hun klanten nu Reverse Logistics en repair-diensten, waarmee reparatie en onderhoud van de bedrijfskritische systemen nog sneller en efficiënter zullen verlopen. TDG verzorgt de fysieke infrastructuur, logistiek personeel en distributie binnen Europa en luchtvracht naar de andere continenten. Kender Thijssen verzorgt de reparaties van computerapparatuur en elektronica. De krachtenbundeling van Kender Thijssen en TDG maakt het voor onder andere internationale hardwareleveranciers mogelijk om klanten extra service te bieden en aan afgesproken garanties te voldoen.

Walter Kusters, Manager Business Development bij TDG: “Onze logistieke diensten vormen een perfecte combinatie met de repair-oplossing van Kender Thijssen. Door het uitbesteden van het volledige traject, van wereldwijde ontvangst van defecte goederen, screening, testen en reparatie van de goederen tot het retour zenden naar de klant, besparen hardwareleveranciers op hun overhead en kosten.”

Allan da Graça, Business Team Manager bij Kender Thijssen: “Wij constateren dat klanten dankzij de verdere consolidatie en globalisering een groeiende behoefte hebben om wereldwijd te kunnen uitbesteden aan één partij. Zij zoeken hierbij naar flexibele partijen die zelfstandig in staat zijn om kennis te ontwikkelen om producten langer te kunnen ondersteunen dan mogelijk is bij de oorspronkelijke fabrikant. De samenwerking met TDG betekent dat we op deze behoefte kunnen inspelen en wereldwijd Reverse Logistics diensten aan kunnen bieden.”

------------------

Over Kender Thijssen European Repair
Kender Thijssen European Repair levert hoogwaardige reparatiediensten voor ICT-systemen en componenten en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het in stand houden en ontwikkelen van reparatie- en testprocessen van bedrijfskritische hardware. Met diensten op het gebied van Multi Vendor Reparaties, Life Cycle Management en Reverse Logistics ondersteunt Kender Thijssen haar klanten bij het operationeel houden van nieuwe en oude bedrijfskritische ICT-systemen voor onder andere Fortune 100 bedrijven in Europa. Kender Thijssen is onderdeel van de Detron ICT groep. Voor meer informatie kijk op www.erps.nl.  

Over TDG
TDG is een van Europa’s grootste logistieke dienstverleners, met 8.000 medewerkers in zeven landen en beschikt over een wereldwijd netwerk voor intercontinentale stromen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in het regisseren van logistieke ketens in verschillende sectoren, waaronder Reverse Logistics, maar ook in sectoren Industrial, Chemical, Consumer Electronis and Retail.

TDG creëert toegevoegde waarde door de logistieke keten van haar klanten te stroomlijnen met hun strategie. Ze gaat samenwerkingsrelaties aan met haar klanten om de strategische doelen van die klanten te bereiken. Voor meer informatie kijk op www.tdg.nl.  

Neem voor meer informatie contact op met:
Kender Thijssen
Alexander Stols, +31 (0)318 558800, [email protected]  

Marcommit (voor Kender Thijssen)
Ellis Akkermans, +31 (0)35 5822730, [email protected]  

TDG
Walter Kusters, +31 (0)24 3724640, [email protected]  

Trefwoorden: Bedrijfskritische Hardware, Erps, Ict-systemen, Logistiek, Reverse Logistics,