Kessel Transport VOF Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vendelseweg 100 , 3905 LD Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Kessel Transport VOF Van

Van Kessel Transport Veenendaal is een transportbedrijf gespecialiseerd in vervoer van stukgoederen en ADR goederen in hoofdzakelijk Nederland met geregelde bezoeken aan België en Duitsland met jarenlange ervaring in het volume transport.

Ons team bestaat uit een groep zeer vakbekwame, gemotiveerde, goed opgeleide chauffeurs met ADR en Code 95 certificaten. Het moderne wagenpark bestaat uit 1 Tautliner trailer, 13,60, 2 city trailers 10,50 en 1 temperatuur gecontroleerde trailer.

Wij kunnen onze transportopdrachten alleen uitvoeren met de hoogst mogelijke kwaliteit, stiptheid, betrouwbaarheid en respect voor uw goederen en uw klanten. Transport zit in ons bloed, we doen het graag en heel goed. Daardoor bestaat ons familiebedrijf met succes al 90 jaar.

Graag bieden wij onze transportdienst bij u aan, als transporteur van deel-, en compleet ladingen, van of naar uw bedrijf, route zendingen, spoed, direct of tijdleveringen. Wij houden van directe en eerlijke communicatie, nemen zelf de telefoon aan, en verzorgen zelf het transport.

Vanzelfsprekend willen wij graag persoonlijk kennismaken, om u en uw bedrijf beter te leren kennen en om de mens achter onze betrouwbare en vakbekwame transportorganisatie aan u te tonen.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo - Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VanKesselTransportVeenendaal/

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Veenendaal Utrecht

Is Kessel Transport VOF Van in Vendelseweg 100, Veenendaal Utrecht 3905 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3905 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3792092]